Ana SayfaDizilerKardeşlerim 57. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 57. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 56. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali bölümünde; Aybike, hastaneye kaldırılır. Şengül, kızının yaralanmasında Asiye’yi suçlar. Ayla ile Nebahat, Suzan’ın da yardımıyla Akif’in kaçırdığı malları ele geçirir. Akif, beş parasız kalır. Şengül, Nebahat’in yardımıyla oturduğu eve satın alıp kümesi kapatıp çocukları kapı dışarı eder. Ömer ile kardeşleri sokaklarda kalır. Tam ümitlerini yitirmişken İsmail gelip Sevgi’nin onlara bir hediyesi olduğunu söyleyip onları lüks bir eve götürür. Ömer ve kardeşleri istedikleri hayata kavuşur. Kardeşlerim 57. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu.

Cumartesi Dizileri 2022

Dizinin Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kardeşlerim 57. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi yeni sezon bölümüyle 3 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer ve kardeşleri, lüks bir hayatın içinde yaşamaya başlıyor. Özel arabalarla okula gidip geliyor. Akif ise, beş parasız kalıp sokaklarda kalıyor. Asiye Ömer’e, bu hayatın kendilerinin olmadığını kendilerinin zenginmiş gibi hayat sürdüklerini söylüyor.

İşte Kardeşlerim 57. bölüm 1. fragmanı…

 

KARDEŞLERİM 56. BÖLÜM ÖZETİ!

Şengül, kızının yaralandığını öğrenip hastaneye koşar. Gelir gelmez ortalığı birbirine katar ve kızının yaralanmasında Asiye’yi suçlar. Aybike, ufak sıyrıklarla kurtulur. Gönül, Orhan’la baş başa kalabilmek için onunla birlikte iki günlüğüne bir tatile çıkar. Oğulcan, Aybike’nin hastanede olduğunu babasına bildirmek için onu arar.

Gönül, Orhan’ın telefonunu özellikle saklayıp o tatili kimsenin bozmasını istemez. Ömer, Sevgi’nin hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Asiye’yle birlikte onun yanına gider ve onun ileri derecede kanser hastası olduğunu, tedaviyi kabul etmediğini öğrenir. Ömer, ağlayarak Sevgi’ye, annesini babasını ve abisini kaybettiklerini onu da kaybetmek istemediklerini onu çok sevdiklerini söyler.

Sabaha kadar Sevgi’nin başından Asiye ile birlikte kalır. Sevgi, İsmail’e yurt dışında tedavi olmayı kabul edeceğini söyler. Akif, Nebahat ile Ayla’nın şirketinin üzerine sakladığı tüm mal varlığını tekrar alabilmek için Doruk’un üzerine bir şirket kurar. Ancak onun bir imzasının eksik olması işlerini aksatır.

O sırada Ayla ile Nebahat, Akif’in mallarını satıp paraya çevirirler. Suzan’ın oturduğu evi ona verir. Akif, işlemleri tamamlayıp mallarını almak isteyince Ayla ile Nebahat’in oyununa geldiğini hiçbir şeyinin kalmadığını öğrenir. Bitkin bir şekilde eve gider. Ancak Suzan onu eve almaz. O evi Nebahat’in kendisine verdiğini, onun yaptıklarını yüzüne vurup onu kapı dışarı eder.

Cebinde benzin parası bile kalmayan Akif, Tolga’nın evine gider. O da onu eve almayınca parka gitmek zorunda kalır. Bir kadın onu dilenci zannedip 5 lira verir. Şengül, Nebahat’in yardımıyla evi üzerine alıp kümesin kapısını kapatıp Ömer ve Asiye’yi kapı dışarı eder.

Ömer, kardeşleriyle birlikte parkta sabahlar. Sabah, amcasının yanına giderler. İsmail bey oraya gelir ve Sevgi’nin yurt dışına tedavi olmaya gittiğini, onlara da bir hediye bıraktığını söyleyip onları lüks bir malikaneye götürür. İsmail çocuklara, Sevgi’nin onlarla tanışmadan önce yaşamak istemediğini, onlarla tanıştıktan sonra hayata tutunduğunu, okulun yeni sahibinin de o olduğunu, artık okulda burslu okuyabileceklerini söyler.

Artık o lüks evde yaşayacaklarını öğrenen Ömer, kardeşleriyle birlikte artık hak ettikleri hayatı yaşayacakları için çok mutlu olur.

Kardeşlerim Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Ömer Ve Kardeşleri İstedikleri Hayata Kavuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler