Ana SayfaDizilerGül Masalı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca'nın Babasının Cesedi Bulunuyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca’nın Babasının Cesedi Bulunuyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 10. yeni bölümüyle 28 ağustos pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Canan, bayılma numarasıyla Toprak’ı yanında kalmasını sağlar. Toprak, dedesinin tehdidiyle, ondan ayrılmak istediğini söyler. Bunu duyan Ece, zafer kazandığını zannedip Gonca’ya kazananın kendisi olduğunu söyler. Fuat, Tahir’le birlikte bu işin peşini bırakmaz ve Mehmet’in cesedini bulmak için kazı çalışması yapar. Gül Masalı 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gonca’nın babasının cesedi bulunuyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca’nın Babasının Cesedi Bulunuyor!

Gül Masalı 10. bölüm 1. fragmanında; Tahir, Gonca’yı arayıp Mehmet’in cesedinin bulunduğunu söylüyor. Bu arada Toprak, Gonca’yı öptüğü için ondan özür diliyor. Gonca, onun bu kararsızlığı  karşısında çok bozuluyor. Üzerine birde babasının cesedinin bulunduğunu öğrendikten sonra tüm öfkesini Toprak’tan çıkarıyor. Toprak ise, ailesi ile Gonca arasında kalıyor.

İşte Gül Masalı 10. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1562154943905136641

 

GÜL MASALI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Canan, hastanede hasta numarası yapıp, Toprak ile Ece’iyi yanında istediğini söyler. Toprak, annesinin yanından ayrıldıktan sonra Gonca’yla görüşmek ister. Gonca, Canan’ın  söylediklerinden sonra içine kapanır.

Halil, sorgulanmak üzere serbest bırakılır. Havva ana, Halil’in serbest kaldığını duyup adliyenin önüne gelip, onun katil olduğunu haykırır. Sırrı, daha fazla dayanamayıp o gece Mehmet’i, Halil’in kayın pederi ile birlikte Mehmet’i öldürüp gömdüklerini itiraf etmek ister.

Gonca, büyük bir hayal kırıklığı içinde eve döner. Kulaklarından Canan’ın sözleri geçer. Babası Tahir ise ona teselli olur. İki arada kalan, dedesi tarafından tehdit edilen Toprak, Gonca ile buluşur ve ondan ayrılmak istediğini söyler.

Gonca, Toprak’ın kendisini ve bu yolda birlikte olacağını söz verdiğini onu yüzüne vurur. Toprak, dedesinin tehdidiyle onlara bir zarar gelmemesi için böyle bir karar verdiğini ona söyler. Arda, Gonca’nın Topprak’tan ayrıldığını öğrenir öğrenmez Arzu’yla görüşmesini keser.

Ona Gonca’ya aşık olduğunu söyler. Arzu, ağlarken Toprak gelir ve durumu öğrenip Arda ile kavga eder. Arda, Gonca’nın karşısına çıkıp ona kendisini acındırmaya çalışır. Ona sevdiği ne varsa getirir. Ama Gonca, Toprak’ı aklından çıkaramaz. Ece ise, Gonca’nın karşısına çıkıp ona kaybettiğini söyleyip gider.

Sırrı, Toprak’a gidip babasıyla dedesinin Mehmet’i yani Gonca’nın babasını öldürdüğünü ve onu nereye gömdüğünü bildiğini söyler. Bu arada Fuat gelir ve Tahir’e, Mehmet’in cesedinin o evin etrafında olabileceğini söyler. Tahir, kızıyla birlikte su ararken babasının cesedinin orada olduğunu bilmez.

Fuat, gelip Tahi’e, oradan Gonca’yı bir günlüğüne uzaklaştırmasını ister. Gonca, arkadaşında kalıyor, Onların kazı yaptığını duyan Halil, itiraz eder. Onların itirazından sonra Tahir, bir tespih bulur. Havva ana o tespihin Mehmet’e ait olduğunu söyler. Bu arada Fatma ana, yıllarca sakladığı sırrın ortaya çıkması ile Gonca’nın yüzüne bakmak istemez ve oraları terk etmeye karar verir.

Arkadaşları Gonca ile Toprak’ı bir araya  getirmek için bir plan yapar. İkili arkadaşlarının sayesinde bir araya gelir. Gonca, Toprak’a ve aşkına inanmayı tercih eder.

Gül Masalı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Toprak Gonca’dan Ayrılamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler