Ana SayfaDizilerAziz Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı? Murat Yıldırım'dan Yeni Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Aziz Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı? Murat Yıldırım’dan Yeni Açıklama Geldi!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Aziz hakkında uzun zamandır, final yapıp yapmayacağı konusunda konuşuluyor. Son noktayı Murat Yıldırım koydu. Dizinin sezon finali bölümünde; Aziz, Kenan’ın işledikleri suçları açıklayınca ahaliden büyük tepki alır ve çareyi kaçmakta bulur. Aziz, Zehra’yı kurtarayım derken Piere’in eline düşer. Ancak, elinden kurtulmayı başarır. Zehra, Kenan’a elindeki belgeleri verip gazeteye göndermesini ister. Piere, Zehra’yı öldürür. Piere, Aziz’in düzenlediği toplantıyı basıp onu tutuklar. Gazetede Zehra’nın haberleri yayınlanır. Piere görevden alındığını öğrenir. Ama kimse duymadan Aziz’i asmak ister. Aziz, asılmaktan son anda kurtulur. Aziz Dizisi neden yayından kaldırıldı? Murat Yıldırım’dan yeni açıklama geldi.

Cuma Dizileri 2022

Aziz Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı?

Büyük bir ilgiyle izlenen dizi hakkında uzun zamandır final yapıp yapmayacağı konusunda konuşuluyor. Önce Murat Yıldırım, çıkan haberleri yalanlamış ve yakın zamanda Aziz dizisinin setine döneceği haberini vermişti. Ancak bu haberden sonra Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından dizinin final yaptığını açıkladı. Senaristin özel nedenlerinden dolayı işi bıraktığını, yeni yazılan senaryonun içlerine sinmediğini ve dizinin final yapma kararı aldıklarını açıkladı.

Murat Yıldırım’dan Yeni Açıklama Geldi!

Murat Yıldırım, Aziz dizisinin neden final yaptığının açıklamasını kendi sosyal medya hesabından açıkladı. Böylelikle de son noktayı koymuş oldu. Bu haberle dizinin sevenleri büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

AZİZ SEZON FİNALİ 28. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Aziz dizisinin sezon finali bölümü nefesler tutularak izlendi. Aziz, Kenan’ın işlediği cinayetleri ve yolsuzlukları insanlara anlattıktan sonra onun bir Payidar olamayacağını söyler. Kenan, yaptıklarının ortaya çıkmasından sonra hemen oradan kaçar. Maksude, Kenan’ın babasını öldürmeye çalıştığını öğrendikten sonra büyük bir üzüntü yaşar. Eve gidip onun kıyafetlerini yoksullara dağıtır.

Kenan, artık bir kanun kaçağı olduğu için milletvekilliği düşer. Ondan sonda en çok oyu alan Galip, milletvekili olur. Galip, milletvekilliğini onaylatmak için Piere’in yanına gider. Zehra, Piere’in evinde Milan’ın kazan dairesinde yakılarak yok edildiğini ispat eden fotoğraflar çeker. Piere, onun elinde tutup Aziz’in gelip onu kurtarmasını bekler.

Aziz, bir an evvel gazeteci Zehra’yı kurtarıp onun o haberleri yapmasını sağlamak ister ve gizlice Piere’in evine girer. Aziz, tam Zehra’yı kurtaracağı sırada Piere’in tuzağına düştüğünü anlar. Ama onu oyalayarak Zehra’nın kaçmasını sağlar. Zehra, oradan uzaklaşıp kaçar ve Adem onu görüp gazeteci heyetinin gideceği güzergaha bırakır.

Aziz, Piere’in elinden kurtulmayı başarır. Kenan, Zehra’yı rehin alıyor. Daha sonra ona yardım etmeye karar verip onun elindeki görüntüleri alıp yayınlanması için onu orada bırakıp dışarı çıkar. Gidip Zehra’nın çantasını dayıya verir. Aziz, amcasıyla birlikte bir toplantı ayarlar.

Elene toplantı yerini öğrenip Piere haber verir. Piere, toplantıyı basıp Aziz’i tutuklar. Dar ağacını hazırlayıp onu asmak için sabırsızlanır. Efnan, Aziz’le görüşmek için Piere’in yanına gider ve iki dakikalığına da olsa onunla görüşüp vedalaşır. Zehra’nın haberleri gazetede yayınlanır.

Tüm dünya Hayat’da olan zulmü öğreniyor. Fransız hükumetinden Piere bir telgraf gelir. Piere, telgrafta görevden alındığını öğrenir. Bu arada Hayat’ın bağımsızlığı ilan edilir ve bir heyet yola çıkar. Piere, heyet gelmeden hemen Aziz’in infaz işlemini gerçekleştirmek ister.

Aziz, tam asılacakken Galip, heyetle gelip Hayat’ın bağımsız bir vilayet olduğunu halka duyurur. Piere’in de görevden alındığını söyler. Ama Piere, Fransua’ya Aziz’in infazını gerçekleştirmesini ister. O ise silahını Piere’e doğrultup onu tutuklar. Aziz, serbest kalıp Efnan’la birlikte Türk bayrağını göndere çeker. Ahali hep bir ağızdan istiklal marşını okur.

Aziz Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Aziz Asılmaktan Son Anda Kurtuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler