Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efsun Emir'den Uzaklaşmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efsun Emir’den Uzaklaşmaya Çalışıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efsun, Emir ile Zeynep’in boşanma partisi verdiğini öğrenince rahatlıyor. Pervin Efsun’a, kliniğin yüzde elli hissesini devir etmek istiyor. Efsun, önce kabul etmese de sonra kabul edip kliniği ikiye ayırıyor ve kendi bölümünde insanlara ücretsiz tedavi yapmak istiyor. Bu arada Zeynep’in hastalığını öğrenen Efsun, Emir’den uzaklaşmaya çalışıyor.

Salı Dizileri 2022

Efsun Emir’den Uzaklaşmaya Çalışıyor!

Senden Daha Güzel dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Efsun, tamda Emir’den hoşlandığını anlamışken ve ona güvenmiş iken partide Emir ile Zeynep’in evlendiğini düşünüp şok oluyor. Ancak durumu sonradan öğreniyor ve onların boşanma partisi yaptıklarını anlıyor. Önce çok seviniyor. Ama Zeynep’in evden ayrılmaması hoşuna gitmiyor.

SENDEN DAHA GÜZEL 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pervin, Efsun’un yanına gelip onunla konuşmak istiyor. İstemese de Efsun kabul ediyor. Pervin kızına, kliğinin yarısını ona devrettiğini söylüyor. Efsun kabul etmiyor. Ama Pervin, ona devir ettiğini ne yaparsa yapmasını duygularıyla hareket etmesini istiyor.

Efsun Emir’e, klinikte artık çalışmayacağını söylüyor. Emir ise, bunu ondan düşünmesini istiyor. Burcu, garsonluk diye gittiği yerde zor durumda kalıyor. Kendisini birlikte olmaya zorlayan adamla karşılaşınca Cem’i arıyor.

Cem, tamda sınavına girmek üzereyken Burcu’nun telefonuyla sınava girmeden onun yanına gidiyor. Durumu Binnur, Emir ve Efsun’da öğrenip o eve gidiyor. Burcu’yu kurtarıyorlar ancak kendileri bir gece nezarette yatmak zorunda kalıyor.

Efsun, Emir ile Zeynep’in yan yana olmalarından rahatsız oluyor. Emir’i kıskanıp onu kıskandırmak istiyor. Daha sonra Efsun, Zeynep’in fenalaştığını görüyor. Ona yardım etmek için yanına gidiyor. Zeynep ona, çok hasta olduğunu anlatıyor ve Emir’i çok sevdiğini son günlerini onunla geçirmek istediğini söylüyor.

Emir ise, Efsun’a aşkını itiraf etmek için hazırlanıyor. Efsun ise, kliniğe gittiğinde Zeynep’in gönüllü olarak kendi safında çalışacağını öğrenip mutlu oluyor. Emir, bir fırsatını bulup Efsun’la görüşmek istiyor. Görüştüklerinde ona, aşık olduğunu ve onu çok sevdiğini söylüyor.

Efsun ise Emir’e, hayatında başka biri olduğunu söyleyip onunla olamayacağını üzülerek de olsa ret ediyor. Zeynep’in durumunu öğrendikten sonra Emir’le birlikte olmaması gerektiğini onun mutlu yaşamak istediğini orun Eimir’e ne kadar aşık olduğunu öğreniyor. Ona, hayatında başka biri olduğunu ve onu çok sevdiğini söylüyor. Emir, duydukları karşısında büyük bir şok yaşıyor.

Senden Daha Güzel 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Sevda’yı Kıskanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler