Ana SayfaDizilerDuy Beni 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melisa Ekim İle Kanat'ın Sevgili...

İlgili Postlar

Duy Beni 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melisa Ekim İle Kanat’ın Sevgili Olmasına Dayanamıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, Süleyman’la bir plan yapıp önce Melisa ile Kanat’ı göz altına aldırıyor. Melisa, Kanat’ı suçlayan ifadelerde bulunuyor. Leyla, kendisiyle konuşanın Aziz olduğunu öğreniyor. Süleylman, kızını kurtarmak amacıyla Kanat’ı yakmayı planlıyor. Kanat ise, karşılık bulduğu Ekim ile bir yola giriyor. Duy Beni 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Melise, Ekim ile Kanat’ın sevgili olmasına dayanamıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Melisa Ekim İle Kanat’ın Sevgili Olmasına Dayanamıyor!

Duy Beni 9. bölüm 1. fragmanında; Ekim, Kanat’ın suçsuz olduğunu anlıyor ve onunla birlikte olmaya başlıyor. Melisa ise, bu durumu öğrenip onlarla aynı arabaya biniyor ve Kanat’ın kaza yapmasını istiyor. Arabada bulunan Ekim’le birlikte ölmek isteyen Melisa’nın bu planının sonu ne olacak?

İşte Duy Beni 9. bölüm 1. fragmanı…

DUY BENİ 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Okula polisler gelip önce Kanat’ı, sonra Melisa’yı gözaltına alıyor. Melisa, babasının avukatının dediği gibi ifade verip, Arabasını Kanat’ın kullandığını söylüyor. Kanat ise, kesinlikte o arabayı kullanmadığına dair ifade veriyor. Leyla, kendisiyle mesajlaşan kişinin Aziz olduğunu öğrenip, ondan hesap soruyor ve asla Kanat’tan vazgeçmeyeceğini söylüyor.

Ekim, Kanat’ı düşünmekten kendisini alamıyor. Ama onun suçsuz olduğuna inanıyor ve onu kurban seçtiklerini anlıyor. Bunu da onu anlıyor. Süleyman, Fikret’le iş birliği yapıp kızının bu işten sıyrılması için her şeyi yapıyor. Ekim, Kanat’ın masum olduğuna inanıp onunla konuşuyor.

Kanat ona, gerçekleri anlatamayacağını söylüyor ve onunla birlikte bir gün geçiriyor. İkili, çok güzel bir gün geçirip birbirleriyle kaynaşıyor. Zaten birbirlerine aşık olan olan ikili aşklarını mutlu bir şekilde yaşıyor. Melisa ile Onur, sırf keyif almak için Bekir’i bir çöp tonteynırına koyup onu atıyor.

Erkin, Bekir’in durumunu öğrenip onun yardımına koşuyor. Leyla, Melisa’dan kaza hakkında hesap soruyor. Melisa ise, ona yüzünü çevirip ne hali varsa görmesini istiyor. Süleyman, Fikret’le bir anlaşma yapıyor. Ona, Kanat’ın tutuklanması karşılığında ona okulu vermeyi vaat ediyor.

Bu arada Rıza eve sağ selim dönüyor. Kanat, annesi ile Aziz’in rızasıyla onlarla kalmak zorunda kalıyor. Artık aşkını saklayamayan Kanat, Ekim’le birlikte çok güzel bir gün geçiriyor ve birbirlerine aşk itirafında bulunuyor. Öte yandan Leyla ile Melisa, bu durumu öğrenip onlardan intikam almak için plan yapıyor. Ekim, Kanat’ın masum olduğuna inandığı için onula birlikte oluyor.

Duy Beni 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ekim İle Kanat Sevgili Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler