Ana SayfaDizilerDuy Beni 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ekim İle Kanat Sevgili Oluyor!

İlgili Postlar

Duy Beni 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ekim İle Kanat Sevgili Oluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 8. yeni bölümüyle 25 ağustos perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Leyla’nın kazasının suçlusu olarak Kanat’ın da göz altına alınması söz konusu olur. Bunu duyan Leyla, onun suçlu olamayacağını düşünür ve onu çok sevdiğini Ayşe’ye söyler. Melisa, Aziz’le işbirliği yapıp el sıkışır. Ekim de, onlarla savaşmaya karar verir. Kanat, Ekim’in kalbini kazanmaya kararlı konuşur. Ekim, Kanat’a aşık olduğunu anlar. Duy Beni 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ekim ile Kanat, sevgili oluyor.

Perşembe Dizileri 2022

Ekim İle Kanat Sevgili Oluyor!

Duy Beni 8. bölüm 2. fragmanında; Ekim Melisa’yı, tekerlekli sandalyeye bağlayıp okulun içine götürüyor ve onun bir zorba olduğunu, bu zorbalıktan zevk aldığını söylüyor. Leyla, ortadan kayboluyor ve Aziz Leyla’ya ne yaptığını Ekim’e söyleme karşılığında ondan kendisine yalvarmasını istiyor. Melisa, sevilmeyi hak etmediğini düşünürken yine Onur onu yalnız bırakmıyor. Ekim, Kanat’ın aşkına karşılık veriyor ve ikili sevgili oluyor.

İşte Duy Beni 8. bölüm 2. fragmanı…

DUY BENİ 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Kanat ile babası, ambulans ile hastaneye yetiştirilir. Rıza, yoğun bakıma alınır. Melisa, Kanat’a ulaşamayınca onun evine gider ve her yerde kan görünce onun kaza geçirdiğini anlayıp hastaneye koşar. Ekim, garson olarak Hazan’la birlikte bir işe başlar. Annesi Ekim’i arayıp Kanat’ın kaza geçirip hastanede olduğunu söyler.

Kanat, Melisa’yı görünce onun hemen yanından gitmesini ister. Dışarıda Ekim’i görünce ona, neden orada olduğunun hesabını sorar. Ekim ise, onun Kanat’ın sevgilisi olmadığını söyleyip onun yanından ayrılır. Kanat, Ekim’i yanında görünce çok sevinir. Rıza’nın yanına giden karısı onun uyanmasıyla yaşayacağı kabusu bilir ve onu öldürmeye çalışır.

Tam onu öldüreceği sırada Aziz gelip annesine babasını öldürmesine engel olur. Bahar ile Selim, öğrencileri yaptıkları hatalarıyla yüzleştirmek ister. Onlara aynanın karşısında yapmak istemedikleri şeyi itiraf etmelerini ister. Melisa ve arkadaşları bunu yapmaz. Bahar ile Selim hoca, onları mahalleye götürüp onlardan mahalleyi boyayıp çöpleri toplamalarını ister.

Öğrenciler, bunu yapmak zorunda kalır. Kanat, hastaneden çıktıktan sonra evden annesiyle birlikte ayrılma kararı alır. Ama Aziz’in istememesiyle evde kalmak zorunda kalır. Kanat, kendisini arayan Leyla’yı arayıp onunla mesajlaşan kişinin kendisi olmadığını söyler. Leyla, büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Bir taraftan da Ekim’e karşı tavır almaya devam eder. Ekim, okula onun için gittiğini ve artık okuldan ayrılacağını Leyla’ya söyler.

Duy Beni 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Kanat’a Aşık Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler