Ana SayfaDizilerKusursuz Kiracı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Kusursuz Kiracı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kusursuz Kiracı’nın tanıtımları büyük beğeni topladı. MF Yapım imzalı yeni dizi Kusursuz Kiracı, iddialı yapımlar arasında yerini aldı. Dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstlenirken, senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor. Kusursuz Kiracı dizisinin konusu, ne zaman başlayacağı ve oyuncuları hakkındaki bilgiler haberimizde… Kusursuz Kiracı dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Salı Dizileri 2022

Kusursuz Kiracı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kusursuz Kiracı, merak edilen ilk bölümüyle 30 ağustos salı günü ekrana gelecek. Sırlarla dolu bir apartmana taşınan Mona, bir altın buluyor. Komşular ise, sırlarının ortaya çıkmaması için bu yeni kiracının apartmandan gitmesini istiyor. Mona, Yakup ile birlikte bir plan yapıp apartmanın sırrını öğrenmek için kolları sıvıyor.

İşte Kusursuz Kiracı dizisinin 1. bölüm fragmanı…

KUSURSUZ KİRACI DİZİSİNİN KONUSU!

Kusursuz Kiracı’da ana karakteri Mona (Dilan Çiçek Deniz), yetimhanede büyümüş genç bir kadındır. İnternet gazetesinde çalışmakta ve son dönemde İstanbul’un farklı noktalarında yaşanan ev kundaklaması olaylarının haberini yapmaktadır. Yine yangın haberine gittiği bir gün, aynı haberi yapmaya gelen fotoğraf muhabiri Yakup (Serkay Tütüncü) ile karşılaşırlar. Birbirlerinden alttan alta hoşlanmakla birlikte, tümüyle zıt karakterlere sahip oldukları için didişe didişe haberi yaparlar.

Haber dönüşü Mona zaten kavgalı olduğu ev sahibinin eşyalarını kapının önüne koyduğunu görür ve artık evsiz kalmıştır. Yetimhaneden arkadaşı ve şimdilerde polis olan arkadaşı Leyla (Melisa Döngel) gizli bir görevde olduğundan, yeni tanıştığı Yakup’un, sonradan garip bir mimariyle ikiye bölünmüş olan evine kiracı olma teklifini geçici bir çözüm olarak kabul etmek zorunda kalır. Ancak Mona daha apartmana taşındığı ilk gün, Yuva Apartmanı’nda garip işler döndüğünü fark eder. Gizemli tavırlar takınan komşular da onun apartmana taşınmasından hiç memnun görünmemektedir. İçeride sıra dışı işler döndüğü bellidir ancak Mona neler olup bittiğini anlayacak zaman bulamadan, hiç beklenmedik, ciddi bir problemin içine düşer.

KUSURSUZ KİRACI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kusursuz Kiracı dizisinin oyuncu kadrosunda; Dilan Çiçek Deniz (Mona Ünkap), Serkay Tütüncü (Yakup Ortaç), Bennu Yıldırımlar ( Madame Vula), Melisa Döngel (Leyla), Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Özlem TokaslanUmut KurtDeniz Cengiz (Suzi Dinç), İncinur Daşdemir, Nilsu Yılmaz  (Pelin Polat) gibi isimler yer alıyor.

Yeni ve usta oyuncuları bir araya getiren Kusursuz Kiracı dizisi, Fox Tv ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor. Kusursuz Kiracı dizisi ilk bölümüyle 30 ağustos salı günü ekrana gelecek.

Kusursuz Kiracı Dizisinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler