Ana SayfaKimdirİncinur Daşdemir kimdir?

İlgili Postlar

İncinur Daşdemir kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Ayşen karakterine hayat veren İncinur Daşdemir son zamanların en çok merak edilen isimlerinden biri. İncinur Daşdemir hakkında en çok merak edilen kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi eğitimleri aldı, nasıl ünlü oldu, hangi projelerde rol aldı? gibi soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz…

İncinur Daşdemir, 2 Ocak 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Oğlak burcu olan Daşdemir, 1.71 cm. boyunda ve yaklaşık olarak 52 kg. ağırlığında. İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümünde okudu. Buradaki eğitimini tamamladıktan sonra oyuncu olmak için eğitim almaya karar verdi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde okumaya başladı. Buradan mezun oldu.

İncinur Daşdemir, oyunculuk kariyerine ilk adımı Dabbe 2 filminde Melis karakterine hayat vererek attı. Bu rol ile iddialı bir çıkış yakalayan Daşdemir, birçok dizi ve filmde rol aldı. Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide rol alan ünlü oyuncu İncinur Daşdemir, bu rolde Civciv karakterinin eşini canlandırıyor. Dizideki hayali çocuk sahibi olmak.


Bugün Doğan Ünlüler

İncinur Daşdemir’in rol aldığı dizi ve filmler:

Murtaza – Elif – 2016 (Sinema Filmi)

Bana Git De – Elif – 2016 (Sinema Filmi)

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok – Hülya – 2016 (Sinema Filmi)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz – Ayşen – 2015

Bana Artık Hicran De – Dilber – 2014

Annemin Şarkısı – Merve – 2014 (Sinema Filmi)

Firuze – 2013

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam – 2012

Ağır Roman Yeni Dünya – 2012

Kayıp Aranıyor – 2011

Dabbe 2 – Melis – 2009 (Sinema Filmi)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler