Ana SayfaDizilerGül Masalı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Toprak Geri Mi Dönüyor?

İlgili Postlar

Gül Masalı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Toprak Geri Mi Dönüyor?

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rıfat ile Halil, Tahir’in Fuat’la birlikte Mehmet’in cesedini aradığını anlıyor. Hemen yan arazinin sahibiyle gelip onlara engel oluyor. Fuat, yan araziyi satın alıp Mehmet’in cesedini buluyor. Herkes o cinayetin görgü şahidi olan Sırrı’yı arıyor. Sırrı’yı Rıfat karakolun önünde yakalayıp onu öldürüyor. Toprak, Gonca’dan ayrılıp İtalya’ya gitmek üzere yola çıkıyor. Ece de onunla gitmeye karar veriyor. Gonca, Toprak’ın gitmesine engel olmak için hava alanına gittiğinde onları beraber görüp büyük hayal kırıklığına uğruyor. Gül Masalı 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Torak, geri mi dönüyor?

Pazar Dizileri 2022

Toprak Geri Mi Dönüyor?

Gül Masalı 11. bölüm 1. fragmanında; Gonca, büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp Toprak’la birlikte geçirdikleri günleri düşünüyor. Daha sonra Toprak onun yanına gelip konuşuyor. Gonca’ya o zamanlar kendisini sevdiğini söylüyor. Gonca da ona, hala sevdiğini söylüyor. Bu Gonca’nın hayali mi yoksa Toprak geri mi döndü?

İşte Gül Masalı 11. bölüm 1. fragmanı…

GÜL MASALI 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Arkadaşları Gonca ile Toprak’ı tekrar bir araya getirmek için uğraşıyor. Toprak, Gonca’ya sarılıp onu öpüyor. Bu arada Fuat ile Tahir, Gonca yokken araziyi kazıp Mehmet’in cesedini bulmaya çalışıyor. Durumu öğrenen Rıfat ile Halil, arazinin sahibiyle yanlarına gidip onlara engel oluyor.

Fuat, arazinin sahibini bulup ona yüklü bir miktar para verip ondan araziyi alıyor. Önce bir tespih buluyorlar. Fuat ile Tahir, tespihi Havva’ya götürüp onun Mehmet’in tespihi olup olmadığını öğreniyor. Tespih Mehmet’in çıkınca kazı çalışmasına devam ediyorlar ve ceset bulunuyor.

Bu cinayetin tek görgü şahidi olan Sırrı ortadan kayboluyor. Onu bulmak için herkes seferber oluyor. Gonca’da onu aramaya ormana gidiyor. Toprak, onun ormana gittiğini öğrenip peşinden gidiyor. Gonca’yı boğulmak üzereyken bulup onu kurtarıyor. Tahir, Gonca’yı arayıp babasının cesedinin bulunduğunu DNA testi için hemen dönmesini istiyor.

Goncca, DNA testi verdikten ve cesede otopsi yapıldıktan sonra babasının cesedini annesinin mezarının yanına gömüyor. Toprak, bunca olaydan sonra Gonca’nın yanına gidip ona babasıyla dedesinin bir katil olduğunu söylüyor. Gonca, bunu bilip kendisine söylemediği için Toprak’a çok kızıyor ve ondan ayrılıyor.

Toprak eve dönüp ailesine, Gonca’dan ayrıldığını İtalya’ya gideceğini söylüyor. Ece’ye de oradan uzaklaşmasını söylüyor. Sırrı, emniyetin önündeyken Rıfat geliyor ve onu tehdit ediyor. Daha sonra Sırrı’nın eşyaları bir gölün kenarında bulunuyor. Cesedinin aramaları ise devam ediyor.

Toprak, hava alanındayken Ece yanına geliyor. Onunla geleceğini söylüyor. Gonca, Toprak’ı geri döndürmek için hava alanına gidiyor. Toprak’ın yanında Ece’yi görünce ağlayarak geri dönüyor.

Gül Masalı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca’nın Babasının Cesedi Bulunuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler