Ana SayfaDizilerSeversin 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Bu Haberi Yaptıranın Selin Olduğunu...

İlgili Postlar

Seversin 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Bu Haberi Yaptıranın Selin Olduğunu Anlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 14. yeni bölümüyle 31 ağustos çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tüm magazin Asya ile Tolga’nın sahte sevgili oldukları haberiyle çalkalanır. Tolga, haberleri yalanlar. Asya ise, bu haberleri duyduktan sonra Nazlı’nın yaptığını düşünüp onu suçlar. Tolga da annesini suçlar. Selin ise, Asya’ya eğer diziden ve Tolga’dan ayrılmazsa elindeki kanıtı yayacağını söyler. Asya, Tolga’nın da zarar göreceğini düşünerek bir karar vermek durumunda kalır. Seversin 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga, bu haberi yaptıranın Selin olduğunu anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Bu Haberi Yaptıranın Selin Olduğunu Anlıyor!

Seversin 14. bölüm 2. fragmanında; Magazin Tolga ile Asya’nın sahte sevgili olduklarıyla çalkalanıyor. Bu haberi duyan Asya’nın ailesi şok oluyor. Tolga, bu haberi Selin’in yaptırdığını düşündüğünü Bahri’ye söylüyor. Bahri ise ona inanmıyor. Tolga’nın kızına iftira attığını düşünüyor. Asya, bu yalanın kendisinin en güzel gerçeği olduğunu düşünüp Tolga’ya sarılıyor.

İşte Seversin 14. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Tolga’ya Elif’ten gelen mesajı okur. Tolga’nın mesajın bankadan geldiğini söylemesiyle ona güveni yıkılır. Onun kendisini Elif’le aldattığını düşünür. Durumu abisi ile Nesrin’e anlatır. Nesrin, Tolga’yı takip etmeyi teklif eer. Kadir, gözleriyle Tolga’nın Elif’i arabasına bindirene kadar onun masum olduğuna inanır.

Takip devam eder ve Tolga, Elif’le birlikte bir eve girer. Arkasından Nesrin, Kadir ve Asya’da içeri girer. Ancak Tolga’nın oraya küçük kıza yardım amacıyla gittiği ortaya çıkar. Tolga, Asya’nın bu yaptığına çok bozulur. Asya ne kadar özür dilese de onun artık kendisine güvenmeyeceğini anlar.

Asya, Tolga’yı sevdiğini anlar ve ona bunu itiraf etmek için onunla buluşur. Ama Tolga, Asya’ya onun asla kendisine güvenmeyeceğini, kendisinin belki onu ileride üzebileceğini de anladığını söyleyip bu sahte nişanlılık durumunu bitirmeyi teklif eder. Asya da, aşk itirafı bulunamadan kabul etmek zorunda kalır.

Tolga, Asya’ya zarar gelmesin diye kendisinin başka bir kadınla çekilen fotoğraflarını yayınlayıp ayrılığın aldatma yüzünden olduğunu göstermeyi planlar. Ünlü talk şovcu Asya ile Tolga’yı konuk olarak çağırır. Bunu öğrenen Asya ile Tolga, ayrılık planını erteleyip programa konuk olur.

Programda ikili şarkı söyleyip aşklarını herkese gösterir. Programı seyreden Selin, kıskançlık krizlerine girer. Asya, lise aşkı Selami’nin Semi olarak bir albüm çıkaracağını, kendisini klibinde oynamasını istediğini öğrenir ve onun teklifini kabul eder. Tolga, Asya’yı Semi’den kıskanıyor ve klip çekimine gider.

Daha sonra Hakan’dan bir parti düzenlenmesini isteyip gidip partiye eğlenmeye başlar. Semi, Asya’yı sevdiğini ama ona itiraf edemediğini yıllar sonra itiraf eder. Bunu duyan Asya, Tolga’ya sevdiğini söylemeye karar verip partiye gider. Ona sarılıp ne olursa olsun onunla denemek istediğini söyler.

O anların fotoğrafı paylaşılır. Selin, o fotoğrafları görünce iyice kıskançlık krizine girer ve onların sahte sevgili olduklarını ifşa eder. Tüm magazin programlarında onların sahte aşkları konuşulmaya başlar.

Seversin 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Selin’in Tehdidine Boyun Mu Eğecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler