Ana SayfaDizilerMasterChef'in 2. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’in 2. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Tv 8’in izleyicileri ekrana kilitleyen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 2. haftasının ilk gününde kaptanlık oyunuyla ekrana geldi. Kaptanlık oyunu için yarışmacılar aralarına yeni katılan Görkem’le birlikte mavi takım kaptanı olabilmek için mücadele etti. İlk turun sonunda şeflerin ikişer favori isimleri arasından iki yarışmacı seçildi. Bu iki yarışmacı kaptanlık düellosu için tekrar mutfağa girdi. MasterChef’in 2. hafta mavi takım kaptanı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef’in 2. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Geçtiğimiz hafta Şeyma’nın elenmesiyle yedeklerden seçilen Görkem, onun yerine MasterChef ana kadrosuna katıldı. Yarışmacılar Görkem’i büyük bir sevinçle karşıladı. Yarışmacılar kaptanlık oyunu için mutfağa girdi. Önce şefler yarışmacılarla tek tek konuşup geçen haftanın kritiğini yaptı. Daha sonra onlara bir sokak lezzeti olan nohutlu pilav üstü tavuk yapmalarını istedi.

KAPTANLIK OYUNU!

Verilen süre içinde yarışmacılar en iyi yemeği yapmak için mücadele verdi. Sürenin bitmesiyle üç şef, paylaştıkları yarışmacıların tavuklu pilavlarının tadımını yaptı. Her bir şef ikişer favori yarışmacı belirledi. Mehmet şef, üç favori yarışmacısının olduğunu açıkladı. Danillo şef; Serpilay ile Yağız’ı seçti. Mehmet şef; Metin, Kıvanç ve Gamze’yi seçti. Somer şef; Fatmanur ile Melih’i seçti.

Bu favori isimlerin tabaklarının tadımları tekrar yapıldı. Danillo şef, Mehmet şefin favori yarışmacısı olan Kıvanç’ın tavuklarının oldukça iri buldu. Mehmet şef, bunu dikkat etmediğini açıklayıp Kıvanç’ı favori isimlerinden çıkardı. Geriye kalan 6 yarışmacı arasından en başarılı tavuklu pilavı yapan Metin ile Melih oldu.

KAPTANLAR DÜELLOSU!

Metin ile Melih, kaptanlık düellosu için karşı karşıya geldi. Şefler iki yarışmacıya yumurta ürünü verip onlardan poşe yumurta yapmalarını istedi. İki yarışmacıya 20 dakika süre verdi ve en çok poşe yumurtayı yapan yarışmacının mavi takım kaptanı olacağını açıkladı ve süre başladı.

Verilen süre içinde Metin, açık ara en çok poşe yumurtayı yapıp Melih’e fark attı ve hem mavi takım kaptanlığını kazandı. Hemde bu hafta boyunca dokunulmazlığın sahibi oldu.

MAVİ VE KIRMIZI TAKIM YARIŞMACILARI KİMLER OLDU?

Mavi takım kaptanlığını kazanan Metin, kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Kıvanç’ı seçti.

Mavi takım kaptanı Metin, seçtiği yarışmacılar; Melih, Büşra, Yağız, Onur, Görkem, Serpiay, Dilan ve Burak oldu.

Kırmızı takım kaptanı Kıvanç’ın seçtiği yarışmacılar; Çağatay, Gamze, Tayfun, Barış, Ayaz, Kaan, Fatmanur ve Burak Kaya oldu.

MasterChef 2022’nin Yedeklerden Ana Kadroya Girecek İlk Yarışmacısı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler