Ana SayfaDizilerDuy Beni 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Kanat'la Ekim'i El Ele...

İlgili Postlar

Duy Beni 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Kanat’la Ekim’i El Ele Görüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 9. yeni bölümüyle 1 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ekim, Kanat’ın suçsuz olduğunu anlar ve onunla birlikte olmaya başlar. Melisa ise, bu durumu öğrenip onlarla aynı arabaya biner ve Kanat’ın kaza yapmasını ister. Arabada bulunan Ekim’le birlikte ölmek isteyen Melisa’nın bu planının sonu ne olacak? Duy Beni 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Leyla, Kanat’la Ekim’i el ele görüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Leyla Kanat’la Ekim’i El Ele Görüyor!

Duy Beni 9. bölüm 2. fragmanında; Kanat, Aziz’in Ekim’i tehdit ettiğini öğreniyor. Ekim ile Kanat sevgili oluyor. İkili birlikte at binmeye gidiyor. Melisa, onların gittiği yeri öğrenip gözleriyle Kanat ile Ekim’i öpüşürken görüyor. Leyla’yı, Aziz ve Melisa aralarına alıyor. Kanat, bir plan yapıp Ekim’le el ele okula giriyor. Melisa’nın şaşkın bakışlarının yanında Leyla’yı ayakta gören Ekim, ne yapacağını bilemiyor.

İşte Duy Beni 9. bölüm 2. fragmanı…

DUY BENİ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Okula polisler gelip önce Kanat’ı, sonra Melisa’yı gözaltına alır. Melisa, babasının avukatının dediği gibi ifade verip, Arabasını Kanat’ın kullandığını söyler. Kanat ise, kesinlikte o arabayı kullanmadığına dair ifade verir. Leyla, kendisiyle mesajlaşan kişinin Aziz olduğunu öğrenip, ondan hesap sorar ve asla Kanat’tan vazgeçmeyeceğini söyler.

Ekim, Kanat’ı düşünmekten kendisini alamaz. Ama onun suçsuz olduğuna inanır ve onu kurban seçtiklerini anlar. Bunu da onu anlar. Süleyman, Fikret’le iş birliği yapıp kızının bu işten sıyrılması için her şeyi yapar. Ekim, Kanat’ın masum olduğuna inanıp onunla konuşur.

Kanat ona, gerçekleri anlatamayacağını söyler ve onunla birlikte bir gün geçirir. İkili, çok güzel bir gün geçirip birbirleriyle kaynaşır. Zaten birbirlerine aşık olan olan ikili aşklarını mutlu bir şekilde yaşar. Melisa ile Onur, sırf keyif almak için Bekir’i bir çöp tonteynırına koyup onu atar.

Erkin, Bekir’in durumunu öğrenip onun yardımına koşar. Leyla, Melisa’dan kaza hakkında hesap sorar. Melisa ise, ona yüzünü çevirip ne hali varsa görmesini ister. Süleyman, Fikret’le bir anlaşma yapar. Ona, Kanat’ın tutuklanması karşılığında ona okulu vermeyi vaat eder.

Bu arada Rıza eve sağ selim döner. Kanat, annesi ile Aziz’in rızasıyla onlarla kalmak zorunda kalır. Artık aşkını saklayamayan Kanat, Ekim’le birlikte çok güzel bir gün geçirir ve birbirlerine aşk itirafında bulunur. Öte yandan Leyla ile Melisa, bu durumu öğrenip onlardan intikam almak için plan yapar. Ekim, Kanat’ın masum olduğuna inandığı için onula birlikte olur.

Duy Beni 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melisa Ekim İle Kanat’ın Sevgili Olmasına Dayanamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler