Ana SayfaDizilerYargı Dizisinin 2. Sezon Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Yargı Dizisinin 2. Sezon Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 34. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali bölümünde; Ceylin, babasını Serdar’ın öldürdüğünü öğrendiğini Ilgaz ile Pars’a söyler. Yekta’nın ofisine gizlice giren Ceylin, onu yakacak bir belgeye ulaşır. Laçin’in de yardımıyla Yekta, kara para aklamaya yardım ve yataklık etmekten gözaltına alınır. Çınar’ın masum olduğu anlaşılıp serbest bırakılır. Ilgaz ile Ceylin, muhteşem bir düğünle tekrar evlenir. Altı ay sonra işlenen cinayette Ilgaz’ın öldürüldüğü anlaşılır. Ilgaz’ın katili Ceylin mi? Yargı dizisinin 2. sezon yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazar Dizileri 2022

Yargı Dizisinin 2. Sezon Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Yargı dizisinin 2. sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizi 2. sezon ilk bölümüyle 18 eylül pazar günü ekrana gelmesi bekleniyor.

YARGI DİZİSİNİN SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ ÖZETİ!

Ceylin, Cüneyt’ten öğrendiği gerçeği anlatmak için, Ilgaz’la birlikte Pars ile Eren’in yanına gidiyor. Onlara babasını Serdar’ın öldürdüğünü onun telefonunda bunu kanıtlayacak görüntüler ve yazışmalar olabileceğini söyler. Ceylin, Cüneyt’le birlikte Yekta’nın ofisine girip Serdar’ın telefonunu bulmaya çalışır. Yekta, onun telefonunda önemli şeyler olabileceğini düşünüp telefonu önceden gizli kasasına saklar.

Ceylin, Yekta’nın ofisinde telefonu bulamaz. Ancak Yekta’yı bitirecek belgelere ulaşır. Aceleden bir sayfasını alıp Pars ile Ilgaz’a gösterir. Yekta’nın bir şirket üzerinden kara para aklamaya yardım ve yataklık ettiği anlaşılır. Ancak, onu tutuklamak için daha çok belgeye ihtiyaçları olduğu için Ceylin bir plan yapar.

Osman’a, Yekta’nın kulağına kar suyu kaçırmasını ister. Yekta, Ceylin’in kendisinin kara para aklamaya yardım ettiğini anladığını zannedip panikler ve hemen ofisindeki evrakları yok etmek için beş tane evrak öğütme makinesi alır. Laçin, Yekta’nın tutuklanması için onlara yardım eder. Kocasının yanına gidip ondan ayrılmak istemediğini söyleyip numaradan bayılır.

Yekta, yardım çağırana kadar Laçin, masanın üzerinde duran bir dosyayı alıp çantasına atar. O dosya sayesinde Yekta’nın kara para aklamaya yardım ettiği ispatlanır. Yekta’nın ofisine baskın yapılır ve tüm evraklar ele geçirilir. Gizli kasadaki Serdar’ın telefonu da alınır.

Yekta, gözaltına alınır. Serdar, arandığını anlayıp kaçmaya çalışır. Ama telefonundaki videolar ve Yekta’yla yaptığı yazışmalar onun Zafer’i öldürdüğünü kanıtlar. Çınar’ın suçsuz olduğu anlaşılır ve ilk mahkemede serbest bırakılır. Ilgaz, yalnız tatile çıkar. Ceylin, onun tatile çıktığını öğrenip peşinden gider.

İkili yaptığı tatilden sonra tekrar evlenmeye karar verir. Muhteşem bir düğünle Ceylin ile Ilgaz evlenir. Altı ay sonra gözaltına alınan Ceylin, Ilgaz’ı öldürdüğünü itiraf eder. Eren ona, Ilgaz’a nasıl kıydığını sorar. Ceylin, gerçekten Ilgaz’ı öldürdü mü? Yoksa birini korumak için mi bu suçu üstleniyor?

Yargı 34. Bölüm Sezon Finali Bölümünde Neler Oldu? Ilgaz’ın Katili Ceylin Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler