Ana SayfaDizilerYargı 34. Bölüm Sezon Finali Bölümünde Neler Oldu? Ilgaz'ın Katili Ceylin Mi?

İlgili Postlar

Yargı 34. Bölüm Sezon Finali Bölümünde Neler Oldu? Ilgaz’ın Katili Ceylin Mi?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 34. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Ceylin, babasını Serdar’ın öldürdüğünü öğrendiğini Ilgaz ile Pars’a söylüyor. Yekta’nın ofisine gizlice giren Ceylin, onu yakacak bir belgeye ulaşıyor. Laçin’in de yardımıyla Yekta, kara para aklamaya yardım ve yataklık etmekten gözaltına alınıyor. Çınar’ın masum olduğu anlaşılıp serbest bırakılıyor. Ilgaz ile Ceylin, muhteşem bir düğünle tekrar evleniyor. Altı ay sonra işlenen cinayette Ilgaz’ın öldürüldüğü anlaşılıyor. Ilgaz’ın katili Ceylin mi?

Pazar Dizileri 2022

Ilgaz’ın Katili Ceylin Mi?

Ceylin, Cüneyt’ten öğrendiği gerçeği anlatmak için, Ilgaz’la birlikte Pars ile Eren’in yanına gidiyor. Onlara babasını Serdar’ın öldürdüğünü onun telefonunda bunu kanıtlayacak görüntüler ve yazışmalar olabileceğini söylüyor. Ceylin, Cüneyt’le birlikte Yekta’nın ofisine girip Serdar’ın telefonunu bulmaya çalışıyor. Yekta, onun telefonunda önemli şeyler olabileceğini düşünüp telefonu önceden gizli kasasına saklıyor.

YARGI DİZİSİNİN SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylin, Yekta’nın ofisinde telefonu bulamıyor. Ancak Yekta’yı bitirecek belgelere ulaşıyor. Aceleden bir sayfasını alıp Pars ile Ilgaz’a gösteriyor. Yekta’nın bir şirket üzerinden kara para aklamaya yardım ve yataklık ettiği anlaşılıyor. Ancak, onu tutuklamak için daha çok belgeye ihtiyaçları olduğu için Ceylin bir plan yapıyor.

Osman’a, Yekta’nın kulağına kar suyu kaçırmasını istiyor. Yekta, Ceylin’in kendisinin kara para aklamaya yardım ettiğini anladığını zannedip panikliyor ve hemen ofisindeki evrakları yok etmek için beş tane evrak öğütme makinesi alıyor. Laçin, Yekta’nın tutuklanması için onlara yardım ediyor. Kocasının yanına gidip ondan ayrılmak istemediğini söyleyip numaradan bayılıyor.

Yekta, yardım çağırana kadar Laçin, masanın üzerinde duran bir dosyayı alıp çantasına atıyor. O dosya sayesinde Yekta’nın kara para aklamaya yardım ettiği ispatlanıyor. Yekta’nın ofisine baskın yapılıyor ve tüm evraklar ele geçiriliyor. Gizli kasadaki Serdar’ın telefonu da alınıyor.

Yekta, gözaltına alınıyor. Serdar, arandığını anlayıp kaçmaya çalışıyor. Ama telefonundaki videolar ve Yekta’yla yaptığı yazışmalar onun Zafer’i öldürdüğünü kanıtlıyor. Çınar’ın suçsuz olduğu anlaşılıyor ve ilk mahkemede serbest bırakılıyor. Ilgaz, yalnız tatile çıkıyor. Ceylin, onun tatile çıktığını öğrenip peşinden gidiyor.

İkili yaptığı tatilden sonra tekrar evlenmeye karar veriyor. Muhteşem bir düğünle Ceylin ile Ilgaz evleniyor. Altı ay sonra gözaltına alınan Ceylin, Ilgaz’ı öldürdüğünü itiraf ediyor. Eren ona, Ilgaz’a nasıl kıydığını soruyor. Ceylin, gerçekten Ilgaz’ı öldürdü mü? Yoksa birini korumak için mi bu suçu üstleniyor?

Yargı 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asıl Suçlu Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler