Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin Yedeklerden Ana Kadroya Girecek İlk Yarışmacısı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin Yedeklerden Ana Kadroya Girecek İlk Yarışmacısı Belli Oldu!

Tv 8’in en çok izlenen yarışa programı MasterChef Türkiye 2022, hafta için 6 eleme adayını belirledi. Bu akşam yapılacak eleme gecesinde bir yarışmacı MasterChef’e veda edecek. 27 ağustos cumartesi günü yayınlanan yeni bölümde yedekten seçilen yarışmacılarla iki aşamadan oluşan oyun oynandı. İlk turu geçen 7 yarışmacı, ikinci turda yaratıcılık yemeğiyle yarıştı. En başarılı 3 tabak seçildi. Bu üç yarışmacı arasından birinci olan yarışmacı MasterChef’in ana kadrosuna elenecek yarışmacının yerine geçmeye hak kazandı. MasterChef 2022’nin yedeklerden ana kadroya girecek ilk yarışmacısı belli oldu. Detaylar haberimizde…

MasterChef’te 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 2022’nin Yedeklerden Ana Kadroya Girecek İlk Yarışmacısı Belli Oldu!

MasterChef 2022’nin yedeklerine seçilen yarışmacılar ana kadroya girebilmek için iki turdan oluşan oyunlar için mutfağa girdi. İki yarışmacı yarışmaya katılamadı. Gelen yarışmacılarla şefler önce bu turların ne kadar önemli olduğunu konuştu ve onlara ilk tur için yapmalarını istedikleri yemeği açıkladı.

BİRİNCİ TUR!

Şefler yarışmacılardan ilk turda Shepherd’s pie yapmalarını istedi ve süreyi başlattılar. Yarışmacılar var güçleriyle bu yemeği yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde tüm yarışmacılar yemeğini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler yarışmacıların yaptığı yemeği tek tek değerlendirip, en başarılı 7 yarışmacıyı belirledi. Bu yarışmacılar; Erkan, Sema, Tolga, Vural, Görkem, Atike ve Şule oldu.

İKİNCİ TUR!

Erkan, Sema, Tolga, Vural, Görkem, Atike ve Şule ikinci tur için tekrar mutfağa girdi. Önlerindeki kutular açıldı ve içinden siyah üzüm çıktı. Şefler onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Onlara bu yemek için tam 40 dakika süre verdi. 7 yarışmacı en yaratıcı yemeklerini yapmak için büyük mücadele verdi.

Verilen sürenin bitmesiyle tüm yarışmacılar yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yarışmacıların yemeklerini değerlendirip en başarılı üç yarışmacıyı belirledi. Bu yarışmacılar; Görkem, Tolga ve Erkan oldu.

BİRİNCİ KİM OLDU?

Şefler günün 3. en iyi tabağını yapan yarışmacının Erkan olduğunu açıkladıktan sonra geriye Tolga ile Görkem kaldı. İki yarışmacı arasında en başarılı tabağı yapıp birinci olan isim Görkem oldu. Görkem, MasterChef’in ikinci haftasında ana kadroya girmeye hak kazandı.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam, hafta içi belirlenen 6 eleme adayı eleme turuyla yarışmada kalabilmek için mücadele edecek. Her biri birbirinden başarılı yarışmacılardan hangisi yarışmaya veda edecek?

İşte MasterChef Türkiye 2022’nin 54. bölüm haftanın ilk eleme bölümü fragmanı…

MasterChef 2022’nin 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler