Ana SayfaDizilerDuy Beni Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

İlgili Postlar

Duy Beni Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kanat, Aziz’in Ekim’i tehdit ettiğini öğrenir. Ekim ile Kanat sevgili olur. İkili birlikte at binmeye gider. Melisa, onların gittiği yeri öğrenip gözleriyle Kanat ile Ekim’i öpüşürken görür. Leyla’yı, Aziz ve Melisa aralarına alır. Kanat, bir plan yapıp Ekim’le el ele okula girer. Melisa’nın şaşkın bakışlarının yanında Leyla’yı ayakta gören Ekim, ne yapacağını bilemez. Duy Beni dizisi ne zaman final yapacak?

Perşembe Dizileri 2022

Duy Beni Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Duy Beni dizisinin yapımcısı kanalla yaz dizisi olarak anlaşma yapmıştı. Dizinin, 2022-2023 yeni sezon öncesi yani eylül ayı içinde final yapması bekleniyor.

DUY BENİ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Okula polisler gelip önce Kanat’ı, sonra Melisa’yı gözaltına alır. Melisa, babasının avukatının dediği gibi ifade verip, arabasını Kanat’ın kullandığını söyler. Kanat ise, kesinlikte o arabayı kullanmadığına dair ifade verir. Leyla, kendisiyle mesajlaşan kişinin Aziz olduğunu öğrenip, ondan hesap sorar ve asla Kanat’tan vazgeçmeyeceğini söyler.

Ekim, Kanat’ı düşünmekten kendisini alamaz. Ama onun suçsuz olduğuna inanır ve onu kurban seçtiklerini anlar. Bunu da onu anlatır. Süleyman, Fikret’le iş birliği yapıp kızının bu işten sıyrılması için her şeyi yapar. Ekim, Kanat’ın masum olduğunu anladıktan sonra inanıp onunla buluşup konuşur.

Kanat ona, gerçekleri anlatamayacağını söyler ve onunla birlikte güzel bir gün geçirir. İkili, çok güzel bir gün geçirip birbirleriyle yakınlaşır. Zaten birbirlerine aşık olan olan ikili aşklarını mutlu bir şekilde yaşar. Melisa ile Onur, sırf keyif almak için Bekir’i bir çöp konteynırına koyup onu atarlar.

Ekim, Bekir’in durumunu öğrenip onun yardımına koşar. Leyla, Melisa’dan kaza hakkında ondan hesap sorar. Melisa ise, ona yüzünü çevirip ne hali varsa görmesini söyler. Süleyman, Fikret’le bir anlaşma yapar. Ona, Kanat’ın tutuklanması karşılığında ona okulu vermeyi vaat eder.

Fikret, okulun sahibi olmak için Kanat’ı harcamak için elinden geleni yapar. Bu arada Rıza eve sağ selim döner. Kanat, annesine birlikte o evden ayrılmayı teklif eder. Ancak annesi ile Aziz’in ısrarıyla onlarla kalmak zorunda kalır. Artık aşkını saklayamayan Kanat, Ekim’le birlikte geçirdikleri günün ardın birbirlerine aşk itirafında bulunur. Öte yandan Leyla ile Melisa, onların sevgili olduklarını öğrenip, onlardan intikam almak için plan yapar.

Duy Beni 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Kanat’la Ekim’i El Ele Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler