Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Yaralanıyor!

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Yaralanıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zülfikar Melek’e deli gibi aşık olduğunu söyler. O ise, ondan vazgeçtiğini onunda kendisinden vazgeçmesini ister. Gizem, Mert’i öpüp ona teşekkür eder. Songül, pusuya düştüğünü anlayıp Sadi’den yardım ister. Oda, Songül’ü bulup onun hayatını kurtarır. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sadi, yaralanıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Yaralanıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. bölüm 2. fragmanında; Aylin, Mert’i düşünmeden edemiyor. Derya Gizem’e, Mert’in onun gibi bir kızla ne işi olduğunu söylüyor. Sadi, Yaver’le birlikte bir plan yapıyor. Doktor kılığıyla hastaneye giren Sadi, Derya’yla karşılaşıyor. Sadi Songül’e, o fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu itiraf ediyor. Melek, odasında gizlenmiş bir kamera buluyor ve annesine Celal’in kendisini izlediğini söylüyor. Sadi yaralanıyor ve Songül onun başından ayrılmıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Melek, Celal’in inatla tirenin önünden kurtulmayacağını anlayınca onu kurtarmak zorunda kalır. Annesi ise Melek’i, suçlamaya devam eder. Ona, onun gibi bir kızı olmadığını söyleyip elinden evin anahtarını alır. Mert, Derya’yla tartışıp Sadi hocasının kapısını çalar.

Ona o geceyi orada kalmak için rica eder. Oda kabul eder. Bu durumda Sadi ile Songül, karı koca olarak aynı odada kalmak zorunda kalır. İkili sabah uyandıklarında aynı yatakta gözlerini açar. Bu durum Songül’ün hoşuna gitse de yinede ona tepki gösterir. Ayaz Gizem’e, pahalı bir ayakkabı hediye eder.

Bu ayakkabıyı fark eden Aylin ona, tepkisini gösterir. Aylin, ayakkabıyı Ayaz’ın önüne fırlatır. Bu arada Songül, annesiyle babasının ölümünü araştırır ve bu işin içinde bir lojistik şirketinin olduğunu anlar. Sadi, okula gittiğinde öğrencilerin yurt dışı hayallerini duyar.

Onlara 30 ağustos zafer bayramının nasıl kazandığını duygusal bir şekilde anlatır. Onları, bu vatan için canlarını veren şehitler için bir dakikalık saygı duruşuna davet eder. Öğrenciler, Sadi hocalarının anlattığı hikayeden çok etkilenir ve sınıfta duygusal anlar yaşanır.

Gizem, çalıntı aracın içinde görüntülenip tutuklanır. Ama Ayaz’ın adını vermez. Mert ile Ayaz, karakola gidip o aracı Gizem’in değil kendisinin çaldığını söyleyip nezarete atılır. Songül, Mert’in arabanın plakasını bile bilmediğini anladıktan sonra Sadi’yi arar. Sadi, Songül’den arabanın plakasını alıp araba sahibiyle görüşüp şikayetini geri aldırır.

Songül, yemeğe Derya’yı davet eder. Derya, daveti kabul edip kapıya kadar gider. Ancak geri döner. Sadi ise, Derya’yla karşılaşmak istemediği için Songül’e bir bahane uydurur. Tatar ise, Yaver’in telefon sinyallerinden o mahalleyi mesken tutar ve Emin’i görüp silahını çeker. Emin ise, öldürmesini söylediği anda Tatar’a bir araba çarpar.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül’ün Yardımına Yetişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler