Ana SayfaDizilerMasterChef 2. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 2. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in izleyicileri ekrana kilitleyen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 2. haftasının 3. takım oyunuyla ekrana geldi. Haftanın son takım oyunu İzmir’de gerçekleşti. Yarışmacılar önce İzmir’i gezdi. Daha sonra İzmir yöresine ait hazırlanan menüyle yarıştı. Her iki takımda yemeklerini tamamlayıp misafirlerin beğenisine sundu. Takım oyununun kazananı stüdyoda belli oldu. Oyunu kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Dokunulmazlığı alan oyuncu 5. eleme adayını belirledi. Altıncı eleme adayı yarışmacıların oylarıyla belirlendi. MasterChef 2. hafta 3. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 5. eleme adayları kimler oldu?

MasterChef 2. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 2. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef ekibi bu hafta dış oyun için İzmir’e gitti. Yarışmacılar İzmir’in güzel yerlerini gezdikten sonra yarışmanın yapılacağı yere geldi. Şefler, yarışmacılara söz verdi. Her iki takımda beraberliği bozmak için haftanın bu son oyununu alacağını söyledi. Takımlara verilen menü ise İzmir mutfağından; Heybe çorbası, Ege otları, Koruklu bamya, Enginarlı Levrek, Samsadez tatlısı oldu. Şefler ikram olarak da yarışmacılardan koruk şerbeti istedi.

TAKIM OYUNU!

Takım oyunu başladı ve her iki takımda haftanın son dokunulmazlığını alabilmek için büyük bir mücadele verdi. Verilen sürenin bitmesiyle takımlar yemeklerini tamamlayıp misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler tadımlarını yaptıktan sonra beğendikleri tabaklara oylarını kullandı. Ekip, stüdyoya döndükten sonra oy kutusu açıldı.

Oylama başa baş devam etti. Berabere kalan takımların beraberliğini son oy bozdu ve kırmızı takım son takım oyununu da alarak haftanın galibi oldu. Mavi takım bir oyla takım oyununu kaybetti.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım kaptanı ilk oyunda dokunulmazlığını korumuştu. İkinci galibiyete Metin’de, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Şefler dokunulmazlık oyununda Palamut balığı verdi. Onlardan verdikleri ürünlerle bir yaratıcı yemek yapmalarını istediler. 40 dakika süre içinde yarışmacılar dokunulmazlık alabilmek için yarıştı.

Verilen sürenin sonunda birbirinden başarılı tabaklar yapıldı. Şefler tadımlarını yaptıktan sonra en başarılı tabağı yapan üç yarışmacının ismini açıkladı. Bu yarışmacılar; Büşra, Metin ve Melih oldu.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Büşra 3. oldu. Metin 2. oldu ve Melih birinci olarak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Melih, 5. eleme adayı olarak Görkem’in ismini verdi. Daha sonra 6. eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar oylarını kullandı. En çok oyu alan takım kaptanı Metin oldu.

Böylece haftanın eleme adayları; Onur, Burak, Fatmanur, Ayaz, Görkem ve Metin oldu.

MasterChef’te Haftanın İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler