Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül İçin...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül İçin Canını Hiçe Sayıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Songül, ailesinin ölümüyle alakalı gözaltına alınan kişilerin fotoğrafını görünce Sadi’yi tanıyor. Sadi, ailesinin ölümüyle alakası olmadığını söylüyor. Daha sonra gerçeği ona anlatıyor. Songül’ün araştırma yaptığını öğrenen ailesinin katilleri ona pusu kuruyor. Sadi, Songül’ün yardımına yetişiyor. Ancak yaralanıyor. Sadi’nin kurşununu çıkartmak için Derya geliyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadi, Songül için canını hiçe sayıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Songül İçin Canını Hiçe Sayıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. bölüm 1. fragmanında; Sadi, Derya’ya çiçek alıp ona hem teşekkür etmek özür dilemek istiyor. Derya, bir açıklama yapmadan kendisini terk ettiğini için Sadi’yi affetmiyor. Melek’in annesi onu akıl hastanesine yatırıyor. Gizem, Mert’den uzak durmak için Ayaz’la yakınlaşmış gibi görünüyor. Mert, Zülfikar ve Can’a tuzak kuruluyor. Songül, Sadi’ye sarılıp ailesinden sonra bir de onu kaybetmeye dayanamayacağını söyleyip gözyaşı döküyor. Sadi ise Songül’e, 9 canı olsa 9’unu da onun için feda edeceğini söylüyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Songül, ailesinin ölümünün bir cinayet olduğunu anlıyor. Eline göz altına alınanların bir fotoğrafı geçiyor. O fotoğraftakilerden birinin Sadi olduğunu anlıyor. Sadi’ye silah çekip, ona ailesini öldürenlerden biri olup olmadığını soruyor. Oda, onları kendisinin öldürmediğini söyleyip Songül’ün elindeki silahı alıp atıyor.

Kendi silahını alıp içine bir mermi koyup kafasına sıkmaya başlıyor. Songül, Sadi’ye inanıp sarılıyor. Melek, odasında bir kamera olduğunu anlıyor ve hemen Can’ı arıyor. Kamerayı bulunca da gidip annesini çağırıp kamerayı göstermek istiyor. Ama o gelene kadar Celal, kamerayı yerinden alıp saklıyor.

Melek yine kendisini annesine inandıramıyor. Annesi ise, Melek’in salona koyduğu kameraları Celal’ın yazdığı nottan buluyor. Zülfikar, Melek’in kendisinden neden ayrıldığını öğreniyor. Onun kendisini sevmediği için değil sevdiği için terk ettiğini anlıyor. Sadi, düşünüp gece yarısı Songül’ün odasına girip ona o fotoğraftakinin kendisi olduğunu, ancak oraya başka bir iş için gittiğini ve gözaltına alındığını, suçsuz olduğu anlaşılınca serbest bırakıldığını itiraf ediyor.

Zülfikar, Vural’a kafa atıp burnunu kanatıyor. Sadi, olayın üzerine gelip onların bu olayı kullanıp onların denetim serbestliğini yakacağını bildiği için kamera kayıtlarını silmelerini istiyor. Müdürü oyaladığı sırada Can ile Mert, görüntüleri siliyor. Songül’ün köyde araştırma yaptığını lojistik firması öğrenip ona pusu kuruyor.

Sadi, önceden durumu anlayıp Songül’ü takibe alıyor. Songül, pusuya düştüğü sırada Sadi’yi umutsuzca arayıp yardım istiyor. Oradan sağ kurtulamayacağını onu sevdiğini söyleyeceği sırada Sadi gelip Songül’ü kurtarıyor. Ama Sadi omzundan yaralanıyor. Sadi, hastaneye gitmek istemiyor. Songül, Derya’yı çağırıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Songül Fotoğraftakinin Sadi Olmadığına İnanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler