Ana SayfaDizilerDuy Beni 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melisa İntihar Mı Ediyor?

İlgili Postlar

Duy Beni 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melisa İntihar Mı Ediyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, Leyla üzerinden Ekim’i tehdit edip ondan kendisi ne isterse onu yapmaya razı ediyor. Kanat içeri girdiğinde ise, ona orada mahsur kaldıkları yalanını söylüyor. Okula müfettiş atanıyor. Komiser, Bayram’ı gözaltına alıyor. Bayram ise, Fikret’in dediği gibi ifade verip Ziya hocanın ismini veriyor. Kanat ile Ekim, at çiftliğine gittiğini gören Melisa, onları orada rahatsız ediyor. Aziz’in Ekim’i tehdit ettiğini öğrenen Kanat, onun elinden tutup birlikte okula giriyor. Leyla ise, yürüyerek okula geliyor. Duy Beni 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Melisa, intihar mı ediyor?

Perşembe Dizileri 2022

Melisa İntihar Mı Ediyor?

Duy Beni 10. bölüm 1. fragmanında; Ekim ile Kanat, aynı bileklikten takıyor ve o bilekliğin birbirlerine bağlayacağını düşünüyor. Kanat, Melisa’nın kendisine kötü bir şey yapacağını öğreniyor. Onu aşklarını ilk itiraf ettikleri yerde uçurumun ucunda buluyor. Melisa, Kanat’ın ısrarına rağmen uçurumdan kendisini aşağı bırakıyor. Melisa, ölecek mi?

İşte Duy Beni 10. bölüm 1. fragmanı…

DUY BENİ 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz, Leyla’yı bir yerde kapattığını Ekim’e söyleyip onu tehdit ediyor. Ekim, kazan dairesine gidip Leyla’yı kurtarmak istiyor. Aziz, ondan kendisine yalvarmasını istiyor. Yoksa onu bırakmayacağını söyleyince Ekim, Aziz’e yalvarıp ona ne isterse yapacağını Leyla’yı bırakmasını istiyor. O sırada içeri Kanat giriyor. Aziz abisine, orada mahsur kaldıkları yalanını uyduruyor.

Ekim, Aziz’e söz verdiği için Kanat’a aksini söyleyemiyor. Leyla’nın Aziz ve Melisa’yla iş birliği yapıp numaradan böyle bir oyun oynadıklarını bilmeden onu kapatıldığını sandığı yerden kurtarıyor. Kanat, Ekim’i at çiftliğine götürüyor. Melisa, Onur’la birlikte onları takip ediyor.

Oradaki görevliden Kanat’ın arabasını bozmasını istiyor. Ekim ile Kanat, romantik anlar yaşarken yanlarına Melisa gelip onları rahatsız ediyor. Zorla onları yemeğe götürüyor. Bahar hoca, Rıza beye geçmiş olsun dilemek ve Aziz’e uygulanan darp olayının konuşmak için onun yanına gidiyor.

Rıza, Kanat’tan eve gelmesini istiyor. Kanat ile Ekim, dönecekleri sırada arabalarının çalışmadığını anlıyor. Melisa, arabasının anahtarını verip eski günlerdeki gibi birlikte dönmeyi teklif ediyor. Onun yanına da oturuyor. Yolda sinirlerine hakim olamayıp direksiyonu kırıp Kanat’ın kaza yapmasını istiyor.

Kanat, Ekim’le birlikte arabadan inip otobüsle eve dönüyor. Bahar hoca, darp olayını eve dönen Kanat’a soruyor. Oda, kabul etmek zorunda kalıyor. Suna ise, mücevherlerini gizlice kasadan alıp Kanat’la kaçmayı planlıyor. Kanat, Aziz’in Ekim’i tehdit ettiğini öğrenip onunla konuşuyor ve anlaştıkları gibi el ele okula giriyorlar.

Leyla da artık yürüyebildiğini herkese göstermek istiyor ve yürüyerek okula geliyor. Kanat ile Ekim’i el ele görünce donup kalıyor.

Duy Beni Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler