Ana SayfaDizilerTozluyaka 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Saatteki Vefa'nın Ses Kaydını Buluyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Saatteki Vefa’nın Ses Kaydını Buluyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 10. yeni bölümüyle 4 eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Vefa’nın katilinin Cemre olduğunu bilmeden onunla sevgili olur. Kenan birine, Vefa’nın saatini bulmasını o saatte her şeyin kayıtlı olduğunu söyler. Cemre, o saatin Ali’de olduğunu anlayıp onu ondan alabilmek için uğraşır. Tozluyaka 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali, saatteki Vefa’nın ses kaydını buluyor.

Pazar Dizileri 2022

Ali Saatteki Vefa’nın Ses Kaydını Buluyor!

Tozluyaka 10. bölüm 2. fragmanında; Ali, Cemre’nin saatin peşinde olduğunu bilmeden onunla yakınlaşıyor. Kenan, suçsuz yere hapiste kaldığı için isyan ediyor. Kader, Bilal’den uzak durmaya çalışıyor. Bilal ise, Kader’den ayrılmak istemiyor. Ali, Vefa’nın saatinin içinde bir ses kaydı olduğunu anlıyor. Arap ile Zeynep’le birlikte ses kaydını açıp dinliyor. Cemre’nin planları ise suya düşüyor.

İşte Tozluyaka 10. bölüm 2. fragmanı…

TOZLUYAKA 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali ve arkadaşları duvardaki notu görür ve yanında kaybolan telefonunu ile bir hart disk bulur. Hart diski açtıktan sonra Vefa’nın öldüğü gün en son Kenan’ın onun yanında olduğunu görür. Önder hoca ile Derya, çocukların bu işe karışmasını istemez. Onları Bilal’e emanet edip karakola giderler.

Kenan, bu görüntülerden dolayı Vefa’nın katil zanlısı olarak gözaltına alınır. Hazal, Ali’nin evine gidip o notları gönderenin Berk olabileceğini, çünkü o gün kendi defterini göstermediğini söyler. Yazı karakterlerini inceleyen Önder, o yazıların Berk’e ait olduğunu anlar. Daha sonra Önder hoca Derya’yla birlikte Berk’le konuşmaya giderler. Derya, ona eğer babasının Vefa’yı ittiğini gördüyse karakola gidip ifade vermesi gerektiğini söyler.

Bu arada Berk onlara Hazal’a o gece saldıranın kendisi olduğunu itiraf eder. Aslında Kenan, Vefa’nın görüntülerin içinde olduğu hart diski onun elinden almak için peşinden çatıya çıkar. Onun kendisini aşağı atmasına engel olduktan sonra Ali’yi bulmak için aşağı iner.

Vefa, o konuşmaları saatine ses kaydı olarak kaydeder. Osman, Kenan’ı görmeye karakola gider. Kenan ona, oğlunu kendisinin öldürmediğini, onun saatinde tüm konuşmaların kayıtlı olduğunu söyler. Osman, onun katil olmadığına inanır. Berk, karakola gidip babasının Vefa’yı ittiğini gördüğüne dair ifade verir.

Kenan, ceza evine alınır. Onun ceza evine alınmasıyla Cemre çok rahatlar ve hemen evde bir parti verir. Orada Ali’yle yakınlık kurup onu öper. Vefa’nın ölümüne neden olan Cemre çıkar. Ali, Cemre’nin Vefa’nın katili olduğunu bilmeden onunla sevgili olur.

Tozluyaka 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre Ali’nin Kolundaki Saatin Peşine Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler