Ana SayfaDizilerDuy Beni 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kanat Ekim'e Düşman Oluyor!

İlgili Postlar

Duy Beni 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kanat Ekim’e Düşman Oluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ekim ile Kanat’ın, birlikte olduğunu gören Leyla, çok sinirleniyor. Melisa ise, gidip Ekim’in üzerine saldırıyor. Daha sonra okuldaki prestijini kaybetmemek için Kanat’a, intihar yalanı uydurup geceyi onunla geçiriyor. Ertesi gün de okulda hava atıyor. Aziz, kardeşine ve annesine ihanet edip babasına onları ispiyonluyor. Ekim, Leyla’ya kendisini ispat etmeye çalışırken onun ihanetine uğruyor. Duy Beni 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kanat, Ekim’e düşman oluyor.

Perşembe Dizileri 2022

Kanat Ekim’e Düşman Oluyor!

Duy Beni 11. bölüm 1. fragmanında; Leyla, Melisa’nın tarafına geçip Ekim’e karşı taraf alıyor. Kanat ise, öğrendiklerinden sonra Ekim’e güvenmeyi seçiyor ve Ekim’e karşı hareket  etmeye başlıyor. Ekim, yanlış anlaşılmanın acısını çekiyor.

İşte Duy Beni 11. bölüm 1. fragmanı…

 

DUY BENİ 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, Ekim ile Kanat’ı el ele görünce şok oluyor. Melisa ise, onları birlikte görünce sinir krizi geçiriyor. Tuvalette Ekim’i sıkıştırıp ona saldırıyor ve kendisini yaralıyor. Ozan, Melisa’yı sakinleştirip onu doktora götürmek istiyor. Ekim, herkesin önünde Melisa’ya kaybettiğini söylüyor.

Leyla da, sınıfta kaza olayında Ekim’i suçlayıp Ziya hocanın ölümüne onun neden olduğunu söylüyor. Suna, kaçma planını ayarlıyor ve Kanat’a bunu söylüyor. Aziz ise, babasına onu çok sevdiğini annesinin abisiyle kaçma planları yaptığını söylüyor. Rıza, durumu öğrendikten sonra Suzan’dan af dileyip, kendisini bu durumunda bırakıp gitmemesi için yalvarıyor.

Kanat, Ekim’in istediği yere gidiyor. Ekim Kanat’a, aldığı bilekliği takıp birbirlerinden ayrılmayacaklarını söylüyor. O sırada Melisa arıyor ve Kanat onun yanına gitmek zorunda kalıyor. Melisa, uçurumun kenarına gidip Kanat’ı kendisini öldürmekle tehdit ediyor.

Kanat, Melisa’yı eve götürüp o gece onun yanında kalıyor. Ertesi gün Melisa, kendisiyle dalga geçen arkadaşlarına Kanat’ın dün geceyi beraber geçirdiğini söylüyor. Kanat ise, ona mani olmaya çalışıyor. Emine, arkadaşları tarafından yine suçlanıyor ve rencide ediliyor. Bu olaydan sonra Emine, babasıyla yüzleşiyor.

Daha sonra hocasına gidip o dilekçeyi vermeyi kabul ettiğini söyleyip imzalıyor. Leyla, iyice Ekim’e cephe alıp Melisa’nın yanında olmaya devam ediyor. Ekim ile Kanat, birbirlerine güven sözü veriyor. Melisa, babasının okulu ve evi sattığını öğreniyor. Ama Melisa babasına, hiçbir yere gitmek istemediğini söylüyor.

Ekim, Kanat’ın yanına gidip ona, Aziz’in kendisini korumak için her şeyi yapabileceğini söylediğini, onun bu kazanın suçlusu olup olmadığını soruyor. Kanat Ekim’e, olayı bir bir itiraf ediyor. Sustuğu için kendisinin suçlu olduğunu söylüyor. Ekim ise, Kanat’ın ses kaydını alıp onu kaybetmek pahasına o kaydı Leyla’ya dinletiyor.

Leyla, o ses kaydını dinledikten sonra perişan oluyor. Ekim ise, Kanat’ı kaybedebileceği için büyük bir üzüntü içine giriyor. Ama yinede Leyla, o ses kaydına inanmıyor ve o ses kaydının kimseye verilmemesini istiyor. Leyla, ertesi gün Kanat’la buluşup Ekim’in kendisine gönderdiği ses kaydını dinletiyor.

Ekim ise, gidip komisere o ses kaydını verip Kanat’ı koruması için söz alıyor. Kanat’ın, Ekim’e karşı güveni yıkılıyor ve ona aldandığı için sitem ediyor. Onunla bundan sonra düşman olacağını söylüyor.

Duy Beni 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Kazayla İlgili Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler