Ana SayfaDizilerTozluyaka 11. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Cemre Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Tozluyaka 11. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Cemre Ölüyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 11. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kenan, Ali’yle konuşup ondan bir şans daha ister. Ali ise, kimsenin ikinci bir şansı hak etmediğini söyler. Çünkü bir hata yapanın yine yapacağını düşündüğünü söyler. Berk, Cemre’yle tekrar sevgili olmak ister ve onu kendisinden bile çok sevdiğini söyler. Cemre’ye çok yakında onunla hesaplaşacağını yazan bir not gelir. Cemre’ye o mesajı Mavi mi yoksa Ali mi gönderdi? Tozluyaka 11. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Cemre ölüyor mu?

Pazar Dizileri 2022

Cemre Ölüyor Mu?

Tozluyaka 11. bölüm 3. fragmanında; Ali, Zeynep ve Arap eski günlerine dönüyor. Berk, tekrar Cemre’nin kalbini kazanmaya çalışıyor. Cemre, deniz kenarında cansız bir şekilde yatarken bulunuyor. Cemre öldürüldü mü?

İşte Tozluyaka 11. bölüm 3. fragmanı…

TOZLUYAKA 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre ile Ali, sevgili olur. Ancak Hazal, Cemre’nin Ali’ye yanaşmasının altında başka bir şey olduğundan şüphelenir. Osman, elindeki saati bul yazısıyla ne yapacağını bilemez. Bilal, ona yardım etmek ister. Ama yapamayan Bilal, mahalleden yardım ister. Derya, Osman’ın yanına gidip ona yardım etmek isterken beklemediği bir şey olur.

Osman, elindeki vazoyu Derya’nın kafasında kırar. Cemre, annesiyle Kenan’ın ilişkisini öğrenip onunla konuşmaya gider. Kenan, durumu ona güzel bir dille anlatır. Tam Cemre, çıkacakken Kenan’ın avukatı gelir. Onların konuşmalarından Cemre, Vefa’nın saatinde ses kaydı olduğunu, o saatinde Ali’de olduğunu öğrenir.

O andan itibaren Cemre, Ali’nin saatini alabilmek için kırk takla atar. Önce onun dolabını kırıp saati bulmaya çalışır. Hazal, onu görüyor ve arkadaşlarını Cemre’nin bir işler peşinde olduğunu söyler. Cemre, Ali’nin kolundaki saati alıp tamir ettirmek ister. Ali ise, önce ona saati verir. Sonra vazgeçip geri alır.

Cemre, bir an olsun Ali’nin yanından ayrılmaz. En sonunda onun evine gidip saatten anladığını söyleyip saatlerce saati karıştırır. Zeynep, artık Cemre’nin elinden saati almak ister. O anda saat yere düşer. Ali saati alıp karıştırmaya başlıyor ve saatin içinde ses kaydı olduğunu anlayıp Zeynep’in de yardımıyla ses kaydını bulur. O sırada Cemre, ne yapacağını bilemez.

Tozluyaka 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre’ye Gelen Mesajı Kim Gönderdi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler