Ana SayfaDizilerDuy Beni 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Kazayla İlgili Tüm Gerçekleri...

İlgili Postlar

Duy Beni 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Kazayla İlgili Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 10. yeni bölümüyle 8 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ekim ile Kanat, aynı bileklikten takar ve o bilekliğin birbirlerine bağlayacağını düşünür. Kanat, Melisa’nın kendisine kötü bir şey yapacağını öğrenir. Onu aşklarını ilk itiraf ettikleri yerde uçurumun ucunda bulur. Melisa, Kanat’ın ısrarına rağmen uçurumdan kendisini aşağı bırakır. Melisa, ölecek mi? Duy Beni 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Leyla, kazayla ilgili tüm gerçekleri Ekim’den öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2022

Leyla Kazayla İlgili Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

Duy Beni 10. bölüm 2. fragmanında; Leyla, sınıfta herkese Ziya hocanın ölümüne Ekim’in neden olduğunu söylüyor. Melisa, Ekim’i okulun ortasında gözlerini bağlatıp darp ettirip o anları keyifle izliyor. Ekim, Kanat’ın yanına gidip ondan kaza ile ilgili gerçekleri öğreniyor. Onun konuşmasını ses kaydı alıp Leyla’ya gidiyor. Leyla, ses kaydından kazaya Melisa’nın neden olduğunu anlıyor.

İşte Duy Beni 10. bölüm 2. fragmanı…

DUY BENİ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, Leyla’yı bir yerde kapattığını Ekim’e söyleyip onu tehdit eder. Ekim, kazan dairesine gidip Leyla’yı kurtarmak ister. Aziz, ondan kendisine yalvarmasını ister. Yoksa onu bırakmayacağını söyleyince Ekim, Aziz’e yalvarıp ona ne isterse yapacağını Leyla’yı bırakmasını ister. O sırada içeri Kanat girer. Aziz abisine, orada mahsur kaldıkları yalanını uydurur.

Ekim, Aziz’e söz verdiği için Kanat’a aksini söyleyemez. Leyla’nın Aziz ve Melisa’yla iş birliği yapıp numaradan böyle bir oyun oynadıklarını bilmeden onu kapatıldığını sandığı yerden kurtarır. Kanat, Ekim’i at çiftliğine götürür. Melisa, Onur’la birlikte onları takip eder.

Oradaki görevliden Kanat’ın arabasını bozmasını ister. Ekim ile Kanat, romantik anlar yaşarken yanlarına Melisa gelip onları rahatsız eder. Zorla onları yemeğe götürür. Bahar hoca, Rıza beye geçmiş olsun dilemek ve Aziz’e uygulanan darp olayının konuşmak için onun yanına gider.

Rıza, Kanat’tan eve gelmesini ister. Kanat ile Ekim, dönecekleri sırada arabalarının çalışmadığını anlar. Melisa, arabasının anahtarını verip eski günlerdeki gibi birlikte dönmeyi teklif eder. Onun yanına da oturur. Yolda sinirlerine hakim olamayıp direksiyonu kırıp Kanat’ın kaza yapmasını ister.

Kanat, Ekim’le birlikte arabadan inip otobüsle eve döner. Bahar hoca, darp olayını eve dönen Kanat’a sorar. Oda, kabul etmek zorunda kalır. Suna ise, mücevherlerini gizlice kasadan alıp Kanat’la kaçmayı planlar. Kanat, Aziz’in Ekim’i tehdit ettiğini öğrenip onunla konuşur ve anlaştıkları gibi el ele okula girerler.

Leyla da artık yürüyebildiğini herkese göstermek ister ve yürüyerek okula gelir. Kanat ile Ekim’i el ele görünce donup kalır.

Duy Beni 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melisa İntihar Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler