Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül'ü Geri...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül’ü Geri Döndürebilecek Mi?

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Songül, Derya’yı Sadi’yi kurtarması için çağırıyor. Derya, daha öncede yaptığı gibi Sadi’nin hayatını kurtarıyor. Melek, annesi tarafından akıl hastanesine yatırılıyor. Celal’in isteği üzerine geri çıkartıyor. Gizem, Mert’ten uzak durmak için Ayaz’la yakınlaşıyor. Songül, tek başına yine o köye gidiyor. Sadi, onu son anda ölümden kurtarıyor. Songül, Sadi’ye bir mektup yazıp evi terk ediyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ortaya canını koyan Sadi Songül’ü, geri döndürebilecek mi?

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Songül’ü Geri Döndürebilecek Mi?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. bölüm 1. fragmanında; Sadi, Songül’ün mektubunu aldıktan sonra onu geri döndürmek için yola çıkıyor. Ayaz ve arkadaşları, Ozan’ın içlerindeki köstebek olduğunu öğrenip onu darp ediyorlar. Melek’in duruşma günü geliyor. Sadi, Songül’ün bindiği treni öğrenip önüne geçiyor. Ölümü pahasına aşkını kurtarmak isteyen Sadi, Songül’ü ikna edebilecek mi?

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 9. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derya, Songül’ün isteği üzerine geliyor. Karşısında Sadi’yi görünce pek de şaşırmıyor. Daha önceden de yaptığı gibi onun kurşununu çıkarıyor. Songül, Sadi’nin başından bir an olsun ayrılmıyor. Onun iyileşmesi için elinden ne geliyorsa yapıyor. Sadi’nin kendisi yüzünden hayatını hiçe saymasını istemediği için köye tek başına gidiyor.

Köyde, bir cenaze olduğunu görüyor. Ölen kişinin kendisine bilgi veren kişi olduğunu ve onun kaza yaparak öldüğünü öğreniyor. O sırada Lojistik şirketinin adamı hemen onun geldiğini haber veriyor ve Songül’ün arabasının altına zaman ayarlı bomba yerleştiriyor. Yaver Sadi’ye, arabanın olmadığını anlıyor ve Sadi’ye haber veriyor.

Sadi, köye gidip Songül’ü durduruyor. Arabanın altında bomba olduğunu anlayan Sadi, Lojistik firmasının önüne arabayı bırakıp orada patlamasını sağlıyor. Songül Sadi’nin hayatını hiçe sayıp ikinci kez hayatını kurtarması karşısında ona daha da aşık oluyor. Celal, yine Melek’le oyun oynuyor.

Melek, odasına girince anahtarlıkların odasının tavanında asılı olduğunu ve Zülfikar’ın fotoğrafının da tavanda sallandığını görüyor. Annesine odasını gösteriyor ve yine onu inandıramıyor. İnandıramayınca ortalığı yıkıp dökmeye başlıyor. Annesi de Melek’i, akıl hastanesine yatırıyor.

Gizem, Mert’ten uzak durabilmek için gidip Ayaz’la yakınlaşıyor. Ayaz, Mert ve arkadaşlarına büyük bir tuzak kuruyor. Ozan, son anda abisini arayıp onlara tuzak kurulduğunu haber veriyor. Songül, çok düşünüyor ve ikinci bir hayat isteyen Sadi’yi kendisi için daha fazla tehlikeye atmak istemiyor ve ona bir mektup yazıp evi terk ediyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül Sadi’ye Veda Edip Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler