Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül Sadi'ye Veda...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Songül Sadi’ye Veda Edip Gidiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi, Derya’ya çiçek alıp ona hem teşekkür etmek, hem de  özür dilemek ister. Derya, bir açıklama yapmadan kendisini terk ettiğini için Sadi’yi affetmez. Melek’in annesi onu akıl hastanesine yatırılır. Gizem, Mert’den uzak durmak için Ayaz’la yakınlaşmış gibi görünür. Mert, Zülfikar ve Can’a tuzak kurulur. Songül, Sadi’ye sarılıp ailesinden sonra bir de onu kaybetmeye dayanamayacağını söyleyip gözyaşı döker. Sadi ise Songül’e, 9 canı olsa 9’unu da onun için feda edeceğini söyler. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Songül Sadi’ye, veda edip gidiyor.

Perşembe Dizileri 2022

Songül Sadi’ye Veda Edip Gidiyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. bölüm 2. fragmanında; Songül, Sadi iyileşene kadar onu bir yere bırakmıyor. Celal Melek’e, onu istediği notunu yazıp gösteriyor. Sadi, Derya’ya onu neden terk ettiğini anlatmak istiyor. Songül, Sadi uyurken onunla vedalaşıp davası için tekrar ailesinin katillerini bulmaya gidiyor. Onlar ise, Songül’ün arabasına bomba koyuyor. Sadi, bunu fark edip Songül’ü ölümden yine kurtarabilecek mi?

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Songül, ailesinin ölümünün bir cinayet olduğunu anlar. Eline göz altına alınanların bir fotoğrafı geçer. O fotoğraftakilerden birinin Sadi olduğunu anlar. Sadi’ye silah çekip, ona ailesini öldürenlerden biri olup olmadığını sorar. Oda, onları kendisinin öldürmediğini söyleyip Songül’ün elindeki silahı alıp atar.

Kendi silahını alıp içine bir mermi koyup kafasına sıkmaya başlar. Songül, Sadi’ye inanıp sarılır. Melek, odasında bir kamera olduğunu anlar ve hemen Can’ı arar. Kamerayı bulunca da gidip annesini çağırıp kamerayı göstermek ister. Ama o gelene kadar Celal, kamerayı yerinden alıp saklar.

Melek yine kendisini annesine inandıramaz. Annesi ise, Melek’in salona koyduğu kameraları Celal’ın yazdığı nottan bulur. Zülfikar, Melek’in kendisinden neden ayrıldığını öğrenir. Onun kendisini sevmediği için değil sevdiği için terk ettiğini anlar. Sadi, düşünüp gece yarısı Songül’ün odasına girip ona o fotoğraftakinin kendisi olduğunu, ancak oraya başka bir iş için gittiğini ve gözaltına alındığını, suçsuz olduğu anlaşılınca serbest bırakıldığını itiraf eder.

Zülfikar, Vural’a kafa atıp burnunu kanatır. Sadi, olayın üzerine gelip onların bu olayı kullanıp onların denetim serbestliğini yakacağını bildiği için kamera kayıtlarını silmelerini ister. Müdürü oyaladığı sırada Can ile Mert, görüntüleri siler. Songül’ün köyde araştırma yaptığını lojistik firması öğrenip ona pusu kurar.

Sadi, önceden durumu anlayıp Songül’ü takibe alır. Songül, pusuya düştüğü sırada Sadi’yi umutsuzca arayıp yardım ister. Oradan sağ kurtulamayacağını onu sevdiğini söyleyeceği sırada Sadi gelip Songül’ü kurtarır. Ama Sadi omzundan yaralanır. Sadi, hastaneye gitmek istemez. Songül de, Derya’yı çağırır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül İçin Canını Hiçe Sayıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler