Ana SayfaDizilerKusursuz Kiracı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mona Karakola Çağırılınca Çok Korkuyor!

İlgili Postlar

Kusursuz Kiracı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mona Karakola Çağırılınca Çok Korkuyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kusursuz Kiracı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mona, kendisine saldıran maskeli kişinin Muzaffer olduğunu ve onun kaybolduğunu öğrendikten sonra işin peşini bırakmıyor. Kendisine mesajlar gönderip apartmandan gitmesini isteyen kişileri buluyor. Onları bulmak için yetimhanede oynadığı saklambaç oyunu aklına geliyor ve onları suç üstü yakalıyor. Kusursuz Kiracı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mona, karakola çağırılınca çok korkuyor. Bakalım durum Mona’nın korktuğu gibi bir şey mi çıkacak?

Salı Dizileri 2022

Mona Karakola Çağırılınca Çok Korkuyor!

Kusursuz Kiracı 3. bölüm 1. fragmanında; Mona, apartman sakinlerini kazı kazarken yakalıyor. Onların kendilerine oynadığı oyunu anlayıp sobeliyor. Mona, apartman sakinleri tarafından tehdit edilince, o da onlara Yakup’a dedesine ait altınları aradıklarını söylemekle tehdit ediyor. Karakola çağrılan Mona, oraya korkarak gidiyor. Birde üzerine cinayet olayı için kendisini çağırdıklarını öğrenince korkusunu gizleyemiyor.

İşte Kusursuz Kiracı 3. bölüm 1. fragmanı…

KUSURSUZ KİRACI 2. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Yakup’un amcası, diğer kiracıları kovduğu gibi Mona’yı da kovmak için korkunç bir maske takıp onun odasına giriyor. Mona, onunla boğuşup kafasından yaralıyor. Onu öldürdüğünü zanneden Mona, eve gelen Yakup’tan olanları gizliyor. Onunla mutfağa gidip kahve içtikten sonra odasına dönüyor ve Muzaffer’in orada olmadığını görüyor.

Hemen Leyla’yı arayan Mona, ondan yardım istiyor. Leyla ise, orada kalıp olayları ondan çözmesini istiyor. Bu arada Mona’ya, mesajlar ve tehdit mektupları geliyor. Mona, herkesten şüphelenmeye başlıyor. Muzaffer ise, o günden sonra ortadan kayboluyor. Yakup, komşuların zoruyla amcasının evini açıp evde olmadığını öğreniyor.

Onun, bir yerlerde olduğunu düşünüp merak etmiyor. Mona, komşuları tek tek inceliyor. Kimin neden kendisine böyle bir şey yapabileceğini düşünüyor. Gözlemlediklerini bir araya getirip Cüneyt’in evine gidiyor. Onun evinde masada duran bulmaca gazetesinde harflerin kesilmiş olduğunu görüyor.

Sabahat, Mona’ya kahve yapmaya gittiği sırada oda onun oğlunun yanına gidiyor ve odasında maskeler olduğunu görüp ona, Muzaffer’in taktığı maskeyi soruyor. Oda, babasının bir arkadaşının çocuğuna şaka yapmak için kendisinden aldığını söylüyor. Mona, Cüneyt’ten emin oluyor. O geldikten sonra onun Muzaffer’i karısıyla birlikte taşıdıklarını anladığını söylüyor.

Mona, valizini alıp evi terk ediyor. Apartman sakinleri Mona’nın gittiklerini görünce hemen kazlarına devam ediyor. Mona, onlar kazı yaparken yanlarına gidip beliriyor. Yetimhanede oynadığı saklambaç oyunundaki gibi Mona, onları bulup sobeliyor. Apartman sakinlerinin tüm planları suya düşüyor.

Kusursuz Kiracı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mona Peşindekinin Kim Olduğunu Bulmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler