Ana SayfaDizilerMasterChef 3. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 3. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın ilk takım oyunuyla ekrana geldi. Yarışanın yayınlanan yeni bölümünde haftanın ilk takım oyunu oynandı. İlk takım oyununu kazanan takım belli oldu. Oyunu kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyunuyla yarışmada kalabilmek için mücadele verdi. MasterChef 3. hafta ilk takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 3. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef 3. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’te 3. haftanın ilk takım oyunu öncesi şeflerden yarışmacılara büyük bir sürpriz geldi. Takımlar düello şeklinde yarışacaklarını stüdyoya girince öğrendiler. Şefler, takımlardan haftanın ilk takım oyununda dünyanın çeşitli bölgelerinde yapılan tavuk yemeklerini ikişerli grup şeklinde yapılacağını açıkladı. Önce yemeği açıklayıp takım kaptanlarında o yemeği yapmalarını istedikleri bir yarışmacıyı seçmelerini istediler.

TAKIM OYUNU!

Her iki takımda yemeklere göre yarışmacılarını belirledi. Günün menüsü; Tavuk çorbası için Gamze ile Burak seçildi. Beşemal soslu tavuk püre yemeği için Serpilay ile Ayaz seçildi. Peri Peri soslu tavuk yemeği içi Dilan ile Barış seçildi. Chiken file masala yemeği için Vural ile Çağatay seçildi. Acılı tatlı soslu tavuk ve kızarmış pilav yemeği için Yağız ile Fatmanur seçildi.

Mangalda terbiyeli tavuk şiş ve soğan salatasında Tayfun ile Burak Kaya seçildi. Schnitcel yanında mavyera salatası yemeği için Büşra ile Görkem seçildi. Yakitori usulü tavuk şiş yemeği için Melih ile Kıvanç seçildi. Çıtır kanat kızartma için Kaan ile Metin seçildi. Pişmeleri farklı olduğu için her yemek için ayrı süre verildi. Şefler süresi dolan yarışmacıların yemeklerinin tadımını yaptı.

Verilen sürenin bitiminde iki yemek değerlendirmeye alınmadı. Her iki takımda puan alamadı. 4’e 2 mavi takım haftanın ilk takım oyununun galibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için tezgahlarına geçti. Somer şef, yarışmacılardan kendi özel yemeği olan Perdeli pilavı yarışmacılara tanıtıp tadım yaptırdıktan sonra o yemeğe yakın yemeği yapmalarını istedi ve bu yemek için yarışmacılara tam bir saat süre verildi.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Verilen bir saat sürenin sonunda şefler tadımlarını yaptı ve en başarılı 4 tabağı yapan yarışmacıların isimlerini açıkladı. Bu yarışmacılar; Yağız, Dilan, Serpilay ve Melih oldu. Dilan 4. olurken, Melih 3. oldu, Yağız 2. oldu ve günün birincisi Serpilay oldu. Serpilay dokunulmazlığı aldı ve ilk eleme adayı olarak Vural’ı seçti.

Daha sonra yarışmacılar aralarında oylama yaptı ve en çok oyu alan Burak 2. eleme adayı oldu.

MasterChef 2022’nin 2. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler