Ana SayfaDizilerMasterChef 2022'nin 2. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022’nin 2. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 2. haftanın son gününde eleme oyunuyla ekrana geldi. Hafta içi yapılan oyunlarda eleme potasına düşen 6 yarışmacı iki turdan oluşan oyunlarıyla mücadele etti. İlk turu kazanan üç yarışmacı yarışmaya en az bir hafta daha devam etme hakkına sahip oldu. Geriye kalan üç yarışmacı ikinci eleme turuyla mücadele verdi. İkinci turda en az başarılı tabağı yapan yarışmacı, yarışmanın ilk elenen yarışmacısı oldu. MasterChef 2022’nin 2. elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef’te Yedekten Ana Kadroya Girecek 2. Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef 2022’nin 2. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlk tur başlamadan önce 6 eleme adayı; Onur, Burak, Fatmanur, Ayaz, Görkem ve Metin ile şefler önce sohbet etti. Eleme adayları eleme potasında olmaktan hoşnut olmadıklarını dile getirdiler ve bu potadan çıkacaklarını dile getirdiler. Fatmanur, özellikle kadın yarışmacıların elenmek istediğini söyledi. Şefler, onun bunu neden düşündüğünü açıklamasını istedi. Ama Fatmanur, bu tezini pek de açıklayamadı.

BİRİNCİ TUR!

Şefler eleme adaylarına fındık ürünü verdi. Onlardan taze, kavrulmuş ve kavrulmamış fındıkları kullanarak yaratıcı yemek yapmalarını istedi. Bu yemeği yapmaları için yarışmacılara 40 dakika süre verildi. Bu süre içinde eleme adayları var güçleriyle en yaratıcı yemekleri yapmak için mücadele etti.

Verilen sürenin bitmesiyle yarışmacılar yaptıkları yaratıcı yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Şefler tanımlarını yapıp en başarılı üç tabağı yapan yarışmacıların isimlerini açıkladı. Birinci turun en başarılı yemeğini yapan yarışmacı, Görkem oldu. Görkem, en az bir hafta daha yarışmada kalmaya hak kazanmış oldu. İkinci en başarılı tabağı yapan yarışmacı Fatmanur oldu. 3. yarışmacı ise Burak oldu.

İKİNCİ TUR!

İkinci tura Metin, Onur ve Ayaz kaldı. Üç yarışmacı ikinci turda Mehmet şefin tabağının aynısını yapmak için yarıştı. Verilen süre içinde üç eleme adayı yarışmada kalabilmek için mücadele verdi. Verilen sürenin sonunda şefler, yarışmacıların yapmış oldukları tabakların tadımlarını yaptı ve en başarılı tabağı açıkladı.

ELENEN YARIŞMACI KİM OLDU?

İkinci turun en başarılı tabağını Metin yaptı. Metin, MasterChef’in 3. haftasında yarışmaya hak kazandı. Geriye Onur ile Ayaz kaldı. İki yarışmacı arasından en başarılı ikinci tabağı yapan Ayaz oldu. Ayaz’da, yarışmaya devam etmeye hak kazandı. Elenen yarışmacı Onur oldu.

MasterChef’in 2. haftasının elenen yarışmacısı Onur oldu ve yarışmaya veda etti. Onur, üzülerek şeflerden ve yarışmacı arkadaşlarıyla vedalaşıp stüdyodan ayrıldı.

MasterChef’te Masterclass Oyununun Birincisi Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler