Ana SayfaDizilerTozluyaka 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi'nin Okula Dönmesiyle Cemre Köşeye Sıkışıyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mavi’nin Okula Dönmesiyle Cemre Köşeye Sıkışıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Osman, elindeki saati bul yazısıyla ne yapacağını bilemiyor. Sinir krizi geçirip Derya’yı yanlışlıkla yaralıyor. Cemre, Kenan’la konuşmaya gidiyor ve onun avukatıyla konuşmalarına şahit olup Vefa’nın ses kaydının onun saatinde olduğunu öğreniyor. Ali’nin kolundaki saati almak için Cemre, elinden geleni yapıyor. Berk, babasından onun ölmeden önce yaptığı ses kaydının saatinde olduğunu söylüyor. Ali, saatte ses kaydı olduğunu anlıyor. Tozluyaka 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mavi’nin, okula dönmesiyle Cemre köşeye sıkışıyor.

Pazar Dizileri 2022

Mavi’nin Okula Dönmesiyle Cemre Köşeye Sıkışıyor!

Tozluyaka 11. bölüm 1. fragmanında; Cemre, Vefa’nın mezarına gidip ondan af diliyor. Kenan, hapisten çıkıyor ve Cemre’nin Vefa’nın katili olduğunu anlayıp onun Mavi isimli öğrenciyi merdivenlerden ittiği gün onun katil olduğunu anlaması gerektiğini düşünüyor. Mavi, okula tekrar dönüyor ve Cemre’nin karşısına çıkıyor. Ali ve arkadaşları da Cemre’nin Vefa’nın katili olduğunu anlıyor. Cemre ise, Kenan’ın hapisten çıkmasıyla ve Mavi’nin okula dönmesiyle sinir krizleri geçiriyor.

İşte Tozluyaka 11. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 10. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemre ile Ali, sevgili oluyor. Ancak Hazal, Cemre’nin Ali’ye yanaşmasının altında başka bir şey olduğundan şüpheleniyor. Osman, elindeki saati bul yazısıyla ne yapacağını bilemiyor. Bilal, ona yardım etmek istiyor. Ama yapamayan Bilal, mahalleden yardım istiyor. Derya, Osman’ın yanına gidip ona yardım etmek isterken beklemediği bir şey oluyor.

Osman, elindeki vazoyu Derya’nın kafasında kırıyor. Cemre, annesiyle Kenan’ın ilişkisini öğrenip onunla konuşmaya gidiyor. Kenan, durumu ona güzel bir dille anlatıyor. Tam Cemre, çıkacakken Kenan’ın avukatı geliyor. Onların konuşmalarından Cemre, Vefa’nın saatinde ses kaydı olduğunu, o saatinde Ali’de olduğunu öğreniyor.

O andan itibaren Cemre, Ali’nin saatini alabilmek için kırk takla atıyor. Önce onun dolabını kırıp saati bulmaya çalışıyor. Hazal, onu görüyor ve arkadaşlarını Cemre’nin bir işler peşinde olduğunu söylüyor. Cemre, Ali’nin kolundaki saati alıp tamir ettirmek istiyor. Ali ise, önce ona saati veriyor. Sonra vazgeçip geri alıyor.

Cemre, bir an olsun Ali’nin yanından ayrılmıyor. En sonunda onun evine gidip saatten anladığını söyleyip saatlerce saati karıştırıyor. Zeynep, artık Cemre’nin elinden saati almak istiyor. O anda saat yere düşüyor. Ali saati alıp karıştırmaya başlıyor ve saatin içinde ses kaydı olduğunu anlayıp Zeynep’in de yardımıyla ses kaydını buluyor. O sırada Cemre, ne yapacağını bilemiyor.

Tozluyaka 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Saatteki Vefa’nın Ses Kaydını Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler