Ana SayfaDizilerGül Masalı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Toprak Gonca'yla Evleneceğini Açıklıyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Toprak Gonca’yla Evleneceğini Açıklıyor!

Atv’nin sevilen dizisi 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümüne; Isparta’da işler karışınca Gonca, Toprak’ı geri döndürmek için İstanbul’a gidiyor. Ece’nin tüm engellemelerine rağmen Toprak, Gonca’ya Isparta’ya geri dönüyor. Fuat, Rıfat’ın tüm işçilerini iki katı maaşla kendi fabrikasına alıyor. Dedesinin ve babasının ne yapmak istediğini anlayan Toprak, Gonca ile, Fatma ananın da ısrarıyla birlikte olup mücadele etmeye karar veriyor. Toprak, Gonca’yla evleneceğini açıklıyor.

Pazar Dizileri 2022

Toprak Gonca’yla Evleneceğini Açıklıyor!

Gül Masalı dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gonca, Toprak’ı Ece’yle uçağa bindiğini görünce geri dönüyor. Sırrı, çıplak bir şekilde gölde boğulmak üzereyken kurtarılıyor. Rıfat, Sırrı’nın akıl hastası olduğuna dair raporları eline geçirdikten sonra onu korkutmak amacıyla göle atıp sonra jandarmanın bulmasını sağlıyor. Onun şahitliğinin sayılmayacağı için rahat bir şekilde evine dönüyor.

GÜL MASALI 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sırrı, bulunduğunu öğrenen Fuat, doğruca soluğu Rıfat’ın yanında alıyor. Yıllar önce onun kendisine gitmesi için verdiği paraları yüzüne çarpıp, onun sonunun elinden olacağını söylüyor. Fuat Gonca’yla konuşup bu içinde bulundukları durumda Toprak’ın yanında olmalarını söylüyor.

Gonca Toprak’ı arıyor. Ece, Gonca’nın aradığını görüp iki kez meşgule alıyor. Israrla Gonca’nın aradığını görünce hemen telefonu tuvalete atıp, onunla baş başa bir yemek için plan yapıyor. Gonca, Toprak’a ulaşamayınca İstanbul’a onu bulmak için gidiyor. Toprak’a, ihtiyacı olduğunu söyleyip birlikte yola çıkıyorlar.

Halil, pavyona gidip bir Rus kadına, işlediği cinayeti anlatıyor. Tahir, Gülistan’ın mektuplarını okuduktan sonra Halil’i bulup ondan hesap sormak istiyor. Pavyonun şarkıcısı onun kavga etmesini engelliyor. Rıfat’ın işçilerinin hepsi istifa edip iki katı maaşla Fuat’ın yanına gidiyor.

Bunu öğrenen Rıfat, çıldırıyor. Fatma ana, Sırrı ile birlikte Rıfat’ın fabrikasına gidip ona tokat atıyor ve ona cezai ehliyetinin olmadığını hatırlatıyor. Ece, Isparta’ya geri dönüyor. Arzu, evden kaçıp Arda’nın evine gidiyor. Rıfat onları bir arada görüp Arda’yı tehdit ediyor. Böylelikle Arda’da, Rıfat’ın ve Canan’ın düşmanı oluyor.

Ece’nin maskesi düşüyor. Canan onu evden kovacakken Rıfat, Ece’yi Gonca’ya karşı kullanmak için evden kovmasına engel oluyor. Toprak, kız kardeşinin eve kapatıldığını öğreniyor. Gidip dedesinden hesap soruyor. Dedesi ise Toprak’a, torunu olmadığını söyleyip onu evden kovuyor.

Gonca eve döndüğünde, babasının dövülüp evinin talan edildiğini görüyor. Tahir Gonca’ya, oradan gitmeleri için yalvarıyor. Gonca ise, gitmek istemiyor. Fatma ana, Toprak ile Gonca’nın bir olup onları darmadağın etmelerini istiyor. Toprak ile Gonca, Fatma anaya ayrılmayacaklarına dair söz veriyor.

Toprak, alisinin evine gidip büyük bir açıklama yapacağını söylüyor. Büyük bir merakla aile salona geliyor. Ece, Toprak’ın yanında Gonca’yı görünce şok oluyor. Toprak, ailesine Gonca’ya evleneceğini açıklıyor. Dedesine, diğerlerine yaptığı gibi kendisini de öldürüp öldürmeyeceğini sorup, karısı olacak Gonca’ya bundan sonra saygı göstermelerini istiyor.

Gül Masalı 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak İle Gonca Verdikleri Kararı Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler