Ana SayfaDizilerGül Masalı 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak İle Gonca Verdikleri Kararı...

İlgili Postlar

Gül Masalı 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak İle Gonca Verdikleri Kararı Açıklıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gonca, büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp Toprak’la birlikte geçirdikleri günleri düşünür. Daha sonra Toprak onun yanına gelip konuşur. Gonca’ya o zamanlar kendisini sevdiğini söyler. Gonca da ona, hala sevdiğini söyler. Gül Masalı 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Toprak ile Gonca, herkese verdikleri kararı açıklıyor.

Pazar Dizileri 2022

Toprak İle Gonca Verdikleri Kararı Açıklıyor!

Gül Masalı 11. bölüm 2. fragmanında; Rıfat, Sırrı’yı götürüp göle atıyor. Ama Sırrı boğulmuyor. Sağ selim ortaya çıkıyor. Olanları öğrenen Fuat Rıfat’tan hesap sormaya gidiyor. Tahir’de Halil’le birbirine giriyor. Rıfat, Gonca’nın yakınında olan herkese zarar vermeye başlıyor. Tahir kızına, oradan bir an evvel gitmeleri gerektiğini söylüyor. Gonca ise, inatla gitmeyeceğini söylüyor. Toprak, gitmekten vazgeçip geri dönüyor ve Gonca’yla konuşup ikili bir karar alıyor. Toprak ile Gonca, evlenme kararı mı alıyor?

İşte Gül Masalı 11. bölüm 2. fragmanı…

GÜL MASALI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Arkadaşları Gonca ile Toprak’ı tekrar bir araya getirmek için uğraşır. Toprak, Gonca’ya sarılıp onu öper. Bu arada Fuat ile Tahir, Gonca yokken araziyi kazıp Mehmet’in cesedini bulmaya çalışır. Durumu öğrenen Rıfat ile Halil, arazinin sahibiyle yanlarına gidip onlara engel olur.

Fuat, arazinin sahibini bulup ona yüklü bir miktar para verip ondan araziyi alır. Önce bir tespih bulurlar. Fuat ile Tahir, tespihi Havva’ya götürüp onun Mehmet’in tespihi olup olmadığını öğrenir. Tespih Mehmet’in çıkınca kazı çalışmasına devam ederler ve ceset bulunur.

Bu cinayetin tek görgü şahidi olan Sırrı ortadan kaybolur. Onu bulmak için herkes seferber olur. Gonca’da onu aramaya ormana gider. Toprak, onun ormana gittiğini öğrenip peşinden gider. Gonca’yı boğulmak üzereyken bulup onu kurtarır. Tahir, Gonca’yı arayıp babasının cesedinin bulunduğunu DNA testi için hemen dönmesini ister.

Goncca, DNA testi verdikten ve cesede otopsi yapıldıktan sonra babasının cesedini annesinin mezarının yanına gömdürür. Toprak, bunca olaydan sonra Gonca’nın yanına gidip ona babasıyla dedesinin bir katil olduğunu söyler. Gonca, bunu bilip kendisine söylemediği için Toprak’a çok kızıyor ve ondan ayrılır.

Toprak eve dönüp ailesine, Gonca’dan ayrıldığını İtalya’ya gideceğini söyler. Ece’ye de oradan uzaklaşmasını söyler. Sırrı, emniyetin önündeyken Rıfat gelir ve onu tehdit eder. Daha sonra Sırrı’nın eşyaları bir gölün kenarında bulunur. Cesedinin aramaları ise devam eder.

Toprak, hava alanındayken Ece yanına gelir. Onunla geleceğini söyler. Gonca, Toprak’ı geri döndürmek için hava alanına gider. Toprak’ın yanında Ece’yi gören Gonca, ağlayarak geri döner.

Gül Masalı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Toprak Geri Mi Dönüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler