Ana SayfaDizilerKusursuz Kiracı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mona Peşindekinin Kim Olduğunu Bulmaya...

İlgili Postlar

Kusursuz Kiracı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mona Peşindekinin Kim Olduğunu Bulmaya Çalışıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı, 2. yeni bölümüyle 6 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mona, yetiştirme yurdundan arkadaşı olan polis memuru Leyla’ya başından geçen olayı anlatır. Cesedin ortadan kaybolması Leyla’yı da çok şaşırtır. Apartmanda ilginç olaylar yaşanmaya devam eder. Kusursuz Kiracı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mona, peşindekinin kim olduğunu bulmaya çalışıyor.

Salı Dizileri 2022

Mona Peşindekinin Kim Olduğunu Bulmaya Çalışıyor!

Kusursuz Kiracı 2. bölüm 2. fragmanında; Mona, başından geçenleri Leyla’ya anlatıyor ve ondan yardım istiyor. Oda Mona’ya, gereken neyse onu yapacaklarını söylüyor. Mona’ya biri ölen adamın fotoğrafını gönderiyor. Leyla Mona’dan, apartmandaki tipleri inceleyip bunu ona kimin yaptığını bulmaya çalışmasını istiyor. Mona, o maskeli adamla tekrar karşılaşıyor.

İşte Kusursuz Kiracı 2. bölüm 2. fragmanı…

KUSURSUZ KİRACI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Mona, bir yangında babasını kaybeder. Annesi, babasını öldürme suçundan ceza evine atılınca kimsesi olmayan Mona, yetimhaneye götürülür. Mona, o olaydan sonra kimseyle konuşmaz. Leyla, Manolya’ya Mona ismini veren arkadaşıdır. Mona, büyüyüp İnternet muhabiri olur. Leyla ise gizli görev peşinde koşan bir polis memuru olur.

Bir haber için gittiği yerde Mona kendisi gibi muhabir olan Yakup ile tanışır. Habere yetişmek için onun arabasına binmek zorunda kalır. Yolda kendi evinin önünden geçerken ev sahibinin eşyalarını kapının önüne attığını görür. Yakup Mona’ya, kendisinin dedesinden kalma evde yaşadığını, dedesinin ölmeden önce evi ikiye bölüp eşiyle aynı evde yaşadıklarını söyler.

Ona eğer isterse evinin diğer bölümünde onun kalabileceğini söyler. Mona, daha hiç tanımadığı Yakup’un bu teklifini önce kabul etmez. Ancak başka da çaresi kalmaz. Çünkü Leyla, gizli görevde olduğunu ve onun evinde kalmasının mümkün olmadığını söyler. Mona, Yakup’un evinin diğer bölümüne kiracı olarak taşınır.

Daha ilk günden komşuların o ev hakkında söyledikleri onu korkutur. İlk geceyi korkarak geçiren Mona, ertesi gün Yakup’un kendi haberini onun yaptığını öğrenir. İkili haberin devamı için hastaneye yoğun bakıma girip yanan adamın fotoğraflarını çeker. Yakup’la farklı sitelerde görev yapsalar da aynı haber için birlikte hareket ederler.

Apartmandaki komşular, Mona’yı apartmanda istemez. Onun bir an evvel apartmandan gitmesini isterler. Çatıdan başına neredeyse tuğla düşeceğini gören Mona, iyice korkmaya başlar. Mona’ya gece yarısı maskeli biri saldırır. Mona, kendisini korumak için adamı öldürür. Ya da öyle sanar. Mona gerçekten katil mi oldu?

Kusursuz Kiracı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mona Kendisini İlginç Olayların İçinde Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler