Ana SayfaDizilerSeversin 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Tolga'nın Kendisinden Vazgeçtiğini Düşünüyor!

İlgili Postlar

Seversin 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Tolga’nın Kendisinden Vazgeçtiğini Düşünüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 15. yeni bölümüyle 7 eylül çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asya ile Tolga’nın sahte sevgili oldukları magazin programlarında yayınlanır. İkili bu haberleri yalanlar. Selin Asya’yı, tehdit edip eğer Tolga’dan ve diziden ayrılmazsa o kanıtları ortaya dökeceğini söyler. Asya ise, onun tehditlerine boyun eğmez. Selin, Suzan’ı tuzağa düşürüp o haberleri onun yaptırmış gibi gösterir. Kanal, ekibi konuşmak için çağırıyor. Tolga, diziden ayrılmak zorunda kalır. Seversin 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asya, Tolga’nın kendisinden vazgeçtiğini düşünüyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Asya Tolga’nın Kendisinden Vazgeçtiğini Düşünüyor!

Seversin 15. bölüm 1. fragmanında; Tolga ile Asya, aşk acısı çekiyor. Asya, sete dönmek zorunda kalıyor. Tolga ise, gelip set ekibiyle vedalaşıyor. Asya, Tolga’nın kendisinden vazgeçtiğini düşünmeye başlıyor. Tolga annesine, hayatını mahvettiğini söylüyor. Suzan, oğlunun bu durumunu kurtarmak için ne yapacak?

İşte Seversin 15. bölüm 1. fragmanı…

 

SEVERSİN 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Tolga’ya aşık olduğunu ona itiraf eder ve onunla denemeye karar verdiğini söyler. O gece Asya ile Tolga, mutluluktan uyuyamaz. Ertesi gün ise, televizyonlarda sahte sevgililik haberleri yayınlanır. Tolga ile Asya, herkese bu haberin yalan olduğunu söyler.

Hatta magazincileri dizinin çekimine davet edip onlara, sevgilerinin gerçek mi sahte mi olduklarını gözleriyle görmelerini ister. Selin, Asya’yı karavanında bekler. Asya Selin’i, karavanında görünce hemen onu kovar. Selin ise ona, elinde kanıtları olduğunu eğer, diziden ve Tolga’dan ayrılmazsa o kanıtları ortaya dökeceğini söyler.

Asya, onun tehditlerine boyun eğmez. Hakan bu sahte sevgililik oyununu yanlışlıkla ağzından Nazlı’ya kaçırır. Nazlı, Asya’ya bu durumu bildiğini söyler. Öyle olunca Asya, bu olayı Nazlı’nın magazine verdiğini düşünmeye başlar. Selin, Suzan’ı da tehdit eder. Ona eğer bu yalan sevgililik durumunu kabul etmezlerse elindeki kanıtları açıklayacağını ve Tolga’nın kariyerini bitireceğini söyler.

Nazlı’nın sattığı ürün yüzünden Tolga, Asya ve Hakan gözaltına alınır. Tolga’nın avukatı ürün yüzünden zarar gören kişinin masraflarını ve tazminatını ödemeyi kabul edip şikayetini geri çektirir.

Suzan, gazeteciyle buluşup kanıtları alır. Kanıtların gerçek olduğunu anladıktan sonra Şerife’nin yanına gidip onlara bu sevgililik yalanının doğru olduğunu söyler. Bahri, toplantı yapar. Tolga, dayanamayıp Selin’in bu haberi yaydığını, onun kendisine aşık olduğunu söyler.

Bahri ise, kızının böyle bir şey yapacağına inanmaz. Televizyonda bu sevgililik oyununu kanıtlarıyla sunacak birinin programa katılacağı haberi yayınlanır. Herkes Nazlı’dan şüphelenir. Programa haberi yapan gazeteci katılır ve yayında elindeki Tolga ile Asya’nın yazışmalarını yayınlar.

Daha sonra, Suzan ile gazetecinin fotoğraflarını yayınlayıp haberi o yaptırmış gibi gösterir. Tolga, haberi annesinin yaptırdığını düşünüp onun açıklama yapmasını bile dinlemez. Tüm bu planları yapan Selin, sessiz zafer çığlıkları atar. Kanal, dizi ekibini toplantıya çağırır.

Toplantıda Tolga, tüm suçu üstlenip diziden ayrılmak istediğini, bu dizide çalışanların ekmeklerine mani olmak istemediğini söyler. Bahri, hemen kabul eder. Kanal, diziye başka bir erkek oyuncuyla devam etmeye sıcak bakar. Asya ise, Tolga’nın peşinden gidip ona sarılır.

Seversin 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tolga Diziden Ayrılmak Zorunda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler