Ana SayfaDizilerGecenin Ucunda Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İlgili Postlar

Gecenin Ucunda Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Star Tv’nin yeni dizisi Gecenin Ucunda, yeni sezonda izleyicileriyle buluşacak. İlk kez Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül Doğulu, aynı projede yer alıyor. Her iki oyuncunun hayranları onları aynı projede görecekleri için oldukça heyecanlandı. Dizinin yapımcılığını TMS yapım üstleniyor. Gecenin Ucunda dizisi Peride Celal’in aynı isimli kitabından uyarlandı ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdür kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Barış Erçetin oturuyor. Gecenin Ucunda dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde…

Neslihan Atagül kimdir?

Kadir Doğulu kimdir?

Gecenin Ucunda Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

İşte Gecenin Ucunda dizisinin 1. tanıtımı…

 

Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gecenin Ucunda dizisinin oyuncu kadrosunda; Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal ve Oya Ünal gibi birbirinden değerli isimler yer alıyor.

GECENİN UCUNDA DİZİSİNİN KONUSU!

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Gecenin Ucunda’, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Psikoloji mezunu olan ve insan kaynakları departmanında çalışan Macide, bu hikayede kendisini Ankara’nın gri betonları arasında sıkışmış hissediyor. Bir süre sonra daralan Macide, hayatını değiştirme kararı alıyor ve hikaye burada başlıyor. Aklına İstanbul düşüyor. Yolda karşılaştığı falcı ise onun aklını karıştırıyor.

Star tv’nin yeni sezona bomba gibi düşecek dizisi Gecenin Ucunda, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Sarp Levendoğlu kimdir?

Zuhal Olcay kimdir?

Neslihan Atagül: Onun Hayatımda Varoluşu Benim İçin Hediye

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler