Ana SayfaKimdirTugay Bahşi Kimdir?

İlgili Postlar

Tugay Bahşi Kimdir?

Televizyonların genç oyuncularından Tugay Bahşi Kimdir?  Tugay Bahşi Nerelidr ve kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Tugay Bahşi hangi burçtur ve farklı bir adı varmıdır? Yetenekli oyuncu hakkında tüm merak edilenleri Kimdir Haberimizden okuyabilirsiniz.. İşte detaylar..


Bugün Doğan Ünlüler

Tugay Bahşi Aslen Nereli? Tugay Bahşi Şuan Kaç Yaşında? Tugay Bahşi Hangi Burç?

Tugay Bahşi 29 Mayıs 1994 senesinde Antalya’da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu Tugay Bahşi, Aslen Antalyalı olduğu bilinmektedir ve şu an 24 yaşındadır. Tugay Bahşi İkizler burcu üyesidir.

Tugay Bahşi Kimdir?

Tugay Bahşi, şu an İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Almanca eğitimini almaya devam ediyor. Aynı zamanda Akademi 35 Buçuk Oyunculuk Eğitimi aldığı biliniyor. Yetenekli genç oyuncu Tugay Bahşi, yüzme, basketbol, ata binmek aktivitelerden vede gitar çalmaktan çok hoşlanıyor. Televizyon ekranlarında izlediğimiz ‘Bodrum Masalı’ masalı ile ününe ün katmış olan yetenekli oyuncunun bu dizi ilk projesidir. Sonrasında Tek Yürek dizisinin kadrosunda yer aldı ve Mazlum karakterini başarıyla oynamıştır. Nezaket Coşkun İle Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi alarak kendini geliştirmeye devam eden genç oyuncu, ayrıca ‘Zamazingo’ adlı tiyatro eserindede rol oynamıştır.

Yıldız oyuncumuz Tugay Bahşi’a  bundan sonraki projelerinde de Magazin Haberleri Ailesi olarak başarılar devamını dileriz..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler