Ana SayfaDedikoduNeslihan Atagül: Onun Hayatımda Varoluşu Benim İçin Hediye

İlgili Postlar

Neslihan Atagül: Onun Hayatımda Varoluşu Benim İçin Hediye

Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile 2016 yılında nikâh masasına oturmuştu. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu, yazar Peride Celal’in 1963 yılında kaleme aldığı ‘Gecenin Ucunda’ romanından uyarlanan dizide ‘Avukat Macide’yi canlandıracak. Atagül’ün partneri ise eşi Kadir Doğulu oldu. Güzel oyuncu, mmutlu bir evlilik sürdürüdüğü eşine övgüler yağdırdı. Neslihan Atagül “Onun hayatımda varoluşu benim için hediye” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İşte Atagül’ün o açıklamaları;

Kadir Doğulu’yla Kamera Karşısına Geçecek

Son olarak rol aldığı ‘Sefirin Kızı’ adlı diziden geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, şimdilerde eşi Kadir Doğulu’yla kamera karşısına geçmek için gün sayıyor. 2013-2014’te yayınlanan ‘Fatih Harbiye’de tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift, sekiz yıl aradan sonra başrolü paylaşacakları ‘Gecenin Ucunda’ dizisinin setinde buluşacak.

“Konforlu Olacak”

Neslihan Atagül, önceki gün yapımcı Erol Avcı ile Etiler’de bir mekanda toplantı yaptı. Bir saat süren toplantının ardından mekandan ayrılan 29 yaşındaki güzel, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Neslihan Atagül: Onun Hayatımda Varoluşu Benim İçin Hediye

Heyecanlı olduğunu belirten Atagül, “Yakında başlayacağız gibi görünüyor, her şey yolunda” dedi. Ünlü oyuncu, “Eşinizle kamera karşısına geçmek sizi zorlayacak mı?” sorusuna, “Hayır, bilakis çok konforlu olacağını düşünüyorum, sonuçta eşimle oynayacağım” yanıtını verdi.

Geçtiğimiz haziran ayında altıncı evlilik yıl dönümlerini kutladıkları hatırlatılan Neslihan Atagül’e, “Kadir Bey’den özel bir sürpriz geldi mi?” sorusu üzerine, şu ifadeleri kulalndı:

Kadir hayatımda olduğu sürece umarım her zaman olur. Onun hayatımda varoluşu zaten benim için muazzam bir hediye.

Nesliah Atagül Kimdir?

Kadir Doğulu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler