Ana SayfaDedikoduNeslihan Atagül’den Tatil Paylaşımları

İlgili Postlar

Neslihan Atagül’den Tatil Paylaşımları

Atıf Yılmaz’ın yönettiği, Müjde Ar’ın oynadığı 1986 yapımı ‘Aaahh Belinda’ filminin Neslihan Atagül’lü yeniden çevrimi olan ‘Ah Belinda’nın çekimleri sona erdi. Filmin başrolü Neslihan Atagül de sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla tüm ekibe teşekkür etti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, şimdi ise bambaşka bir paylaşımla gündeme geldi. Arkadaşları ve eşi Kadir Doğulu ile geçirdiği eğlenceli anları kayıt altına aldı. Neslihan Atagül’den tatil paylaşımları geldi.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün Rotası Belli Oldu

Kadir Doğulu geçtiğimiz gün Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Toplantıya geldiğini söyleyen ünlü oyuncu, “Dijitale güzel projelerimiz olacak, onlar için toplantı yaptık” dedi. Yıllar sonra eşi Neslihan Atagül ile aynı seti paylaşmaya hazırlanan Doğulu, “Çekimlere az kaldı. Temmuzun ilk haftası sete çıkarız, eylül gibi de yayınlanır dizimiz” diye konuştu. Oyuncu, tatil planları sorulunca da şöyle dedi: “Çekimler öncesinde tatil yapmayı düşünüyoruz. Bu sefer Afrika’ya gitmeyi planlıyoruz.”

Yeni Projeyle Ekranlara Dönüyor

En son Star TV’de yayınlanan ‘Sefirin Kızı’ dizisiyle ekranlarda yer alan Neslihan Atagül, Atıf YIlmaz klasiği ‘Aaahh Belinda’nın yeniden çevrimi ‘Ah Belinda’ filminin başrolünü üstlendi.

Neslihan Atagül’den Tatil Paylaşımları

Çekimlerin sona erdiğini sosyal medyadan duyuran ve tüm ekibe teşekkür eden Atagül, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Arkadaşları ve eşi Kadir Doğulu ile geçirdiği eğlenceli anları kayıt altına alan Atagül, tatilden görüntülerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Tatilin her detayını paylaşan ünlü oyuncu, kısa sürede gündem oldu.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından büyük ilgi gören paylaşım, binlerce yorum ve beğeni aldı.

Nesliah Atagül Kimdir?

Kadir Doğulu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler