Ana SayfaDizilerKusursuz Kiracı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mona Kendisini İlginç Olayların İçinde...

İlgili Postlar

Kusursuz Kiracı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mona Kendisini İlginç Olayların İçinde Buluyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Kusursuz Kiracı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Mona, yetimhanede büyümüş ve yalnız bir çocukluk geçiriyor. Büyüyüp İnternet muhabiri olmuyor ve tesadüfen kendisi gibi muhabir olan Yakup ile tanışıyor. Mona, Yakup’un evinde kiracı olarak yaşamaya başlıyor. Komşulardan duydukları karşısında korkmaya başlayan Mona, kendisine saldıran bir adamı öldürdüğünü düşünüyor. Ama ceset ortadan kayboluyor. Kusursuz Kiracı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mona, kendisini ilginç olayların içinde buluyor.

Salı Dizileri 2022

Mona Kendisini İlginç Olayların İçinde Buluyor!

Kusursuz Kiracı 2. bölüm 1. fragmanında; Mona, yetiştirme yurdundan arkadaşı olan polis memuru Leyla’ya başından geçen olayı anlatıyor. Cesedin ortadan kaybolması Leyla’yı da çok şaşırtıyor. Apartmanda ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor.

İşte Kusursuz Kiracı 2. bölüm 1. fragmanı…

KUSURSUZ KİRACI 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mona, bir yangında babasını kaybediyor. Annesi, babasını öldürme suçundan ceza evine atılınca kimsesi olmayan Mona, yetimhaneye götürülüyor. Mona, o olaydan sonra kimseyle konuşmuyor. Leyla, Manolya’ya Mona ismini veren arkadaşıdır. Mona, büyüyüp İnternet muhabiri oluyor. Leyla ise gizli görev peşinde koşan bir polis memuru oluyor.

Bir haber için gittiği yerde Mona kendisi gibi muhabir olan Yakup ile tanışıyor. Habere yetişmek için onun arabasına binmek zorunda kalıyor. Yolda kendi evinin önünden geçerken ev sahibinin eşyalarını kapının önüne attığını görüyor. Yakup Mona’ya, kendisinin dedesinden kalma evde yaşadığını, dedesinin ölmeden önce evi ikiye bölüp eşiyle aynı evde yaşadıklarını söylüyor.

Ona eğer isterse evinin diğer bölümünde onun kalabileceğini söylüyor. Mona, daha hiç tanımadığı Yakup’un bu teklifini önce kabul etmiyor. Ancak başka da çaresi kalmıyor. Çünkü Leyla, gizli görevde olduğunu ve onun evinde kalmasının mümkün olmadığını söylüyor. Mona, Yakup’un evinin diğer bölümüne kiracı olarak taşınıyor.

Daha ilk günden komşuların o ev hakkında söyledikleri onu korkutuyor. İlk geceyi korkarak geçiren Mona, ertesi gün Yakup’un kendi haberini onun yaptığını öğreniyor. İkili haberin devamı için hastaneye yoğun bakıma girip yanan adamın fotoğraflarını çekiyor. Yakup’la farklı sitelerde görev yapsalar da aynı haber için birlikte hareket ediyorlar.

Apartmandaki komşular, Mona’yı apartmanda istemiyor. Onun bir an evvel apartmandan gitmesini istiyor. Çatıdan başına neredeyse tuğla düşeceğini gören Mona, iyice korkmaya başlıyor. Mona’ya gece kendisine sakallı biri saldırıyor. Mona, kendisini korumak için adamı öldürüyor. Ya da öyle sanıyor. Mona gerçekten katil mi oldu?

Kusursuz Kiracı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler