Ana SayfaDizilerMasterChef 3. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 3. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın ilk gününde takım kaptanlığı oyunuyla ekrana geldi. Yarışmacılar kaptanlık oyununda mavi takım kaptanı olabilmek için mücadele etti. Şeflerin belirlediği iki yarışmacı daha sonra düello oyunuyla karşı karşıya geldi. Oyunu kazanan yarışmacı mavi takım kaptanı oldu ve kırmızı takım kaptanını belirledikten sonra takımlar kuruldu. MasterChef 3. hafta mavi takım kaptanı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin 2. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 3. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Geçtiğimiz haftanın elenen yarışmacısı Onur oldu. Yerine yedeklerden Vural ana kadroya katıldı. Şefler haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu için yarışmacılardan ıslak hamburger yapmalarını istedi. 6 tane ıslak hamburger yapmak için yarışmacılara 45 dakika süre verildi.

KAPTANLIK OYUNU!

Verilen süre içinde yarışmacılar en iyi ıslak hamburger yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde bazı yarışmacılar yemeğini tamamlayamadı. Bazıları ise, tamamlayıp tabağa koyamadı. Şefler belirledikleri ayrı ayrı yarışmacıların tabaklarının tadımını yaptı. Üç şef ikişer favori yarışmacı belirledi.

Mehmet şef, Kaan ile Büşra’yı seçti. Danilo şef, Kıvanç ile Gamze’yi seçti, Somer şef ise, Fatmanur ile Vural’ı seçti. Daha sonra bu altı yarışmacının tabaklarının tadımı tekrar yapıldı ve aralarından iki yarışmacı belirlendi. En iyi Islak Hamburgeri yapan Kaan oldu. İkinci en iyi tabağı yapan ise Vural oldu.

KAPTANLIK DÜELLOSU!

Vural ile Kaan, kaptanlık düellosu için tekrar mutfağa girdi. Şefler iki yarışmacıdan çikolatalı Sufle yapmalarını istedi. Verilen sürenin sonunda en başarılı sufleyi yapan yarışmacı Kaan oldu. Kaan, mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı.

Kaan, kırmızı takım kaptanı olarak Melih’i seçti ve takımlar kuruldu.

Mavi takım kaptanı Kaan’ın seçtiği yarışmacılar; Çağatay, Kıvanç, Tayfun, Gamze, Görkem, Barış, Ayaz ve Fatmanur oldu.

Kırmızı takım kaptanı Melih’in seçtiği yarışmacılar; Metin, Büşra, Yağız, Vural, Serpilay, Burak Kaya, Dilan ve Burak oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam haftanın ilk takım oyunu oynanacak. Takımlar bu akşam düello şeklinde mücadele edecek.

MasterChef’te Yedekten Ana Kadroya Girecek 2. Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler