Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Güneş'i Kayıp...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Güneş’i Kayıp Mı Ediyor?

Atv’nin yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Mutlu bir evliliği olduğunu düşünen Elif, çocuğu olmadığı için evlatlık almak için müracaat ediyor. İş gezisine giden Hakan’ın kaza geçirdiğini öğrenen Elif, Hakan’ın öldüğünü ve bir de kızı olduğunu öğreniyor. Güneş’i alıp eve getiriyor. Daha sonra annesini bulmaya çalışıyor. Fırat, Hakan’ın kaza yapmasına neden olduğu için vicdan azabı çekiyor. Güneş’i gören Fırat, onun kız kardeşinin kızı olabileceğini düşünmeye başlıyor. Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Elif, Güneş’i kayıp mı ediyor?

Pazartesi Dizileri 2022

Elif Güneş’i Kayıp Mı Ediyor?

Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm 1. fragmanında; Fırat, Dila’ya Hakan’dan bir çocuğu olup olmadığını soruyor. Dila, Hakan’ın öldüğünden haberi olmadan onun abisine çocuğu olduğunu anlattığını düşünüyor. Fırat, Elif’e yardım etmek istiyor. Elif ise, Güneş’i bulamayınca onu kaybetmekten korkmaya başlıyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 2. bölüm 1. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Elif, düğün organizasyonu işinde çalışıyor. Eşi Hakan ise, büyük bir şirkette çalışıyor. Elif, çocuğunun olmadığını öğrendikten sonra bir evlatlık almak için müracaatta bulunuyor. Hakan, iş gezisinden dönünce ona sürpriz yapmak istiyor. Fırat, yıllardır kayıp olan kız kardeşini her yerde arayıp bulamıyor.

Elif’e, kocasının İstanbul’da kaza yaptığı haberi geliyor. Önce Elif, bu habere inanmıyor. Çünkü onun şehir dışında toplantıda olduğunu zannediyor. Hastaneye gittiğinde kocasının öldüğünü ve yanında kızı olduğunu öğreniyor. Çocuğun kendisinden olmadığını söylese de doktor, kız çocuğunun annesi olarak onun adının yazdığını söylüyor.

Kimliği gören Elif, çocuğun kendi kızı olarak göründüğünü anlayınca bir şok daha yaşıyor. Mecburen kızı alıp eve götürüyor. Sonra Hakan’ın başka bir telefonun olduğunu öğrenip oradan Güneş’in annesini bulmaya çalışıyor. Adının sadece Petek olduğunu öğreniyor.

Fırat, Dila’nın nerede olduğunu bildiğini yazan bir mesaj alıyor. O adrese gittiğinde Hakan ile Dila’nın tartıştığını görüyor. Hakan’ı takıp edip onunla hesaplaşmak istiyor. Ama Hakan, kaza yapıyor. Elif, şirkete gidip Hakan’ın eşyalarına bakıyor. Ama oradan da bir ip ucu bulamıyor.

Fırat, muhasebeye Hakan’ın aldığı tüm avansların silinmesini ve tazminatının karısına tam olarak verilmesini istiyor. Elif, Hakan’ın o kadınla yaşadığı evi buluyor. Günlerce oraya gidiyor ve Hakan’ın bir çok borcu olduğunu öğreniyor. Daha sonra Hakan’ın tazminatını istemek için şirkete gidiyor.

Onun tazminatı olmadığını şirketten yüklü avans çektiğini öğrendikten sonra Güneş’le birlikte Fırat’ın yanına gidiyor. Fırat, tazminatın tamamını alacağını söyledikten sonra Hakan’ın bir kızı olduğunu öğreniyor. O kızın Dila’dan olabileceğini düşünmeye başlıyor.

Bir Küçük Gün Işığı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler