Ana SayfaDizilerMasterChef 3. Hafta Son Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 3. Hafta Son Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın 3. son takım oyunuyla ekrana geldi. Yarışmanın yayınlanan yeni bölümünde; Haftanın 3. takım oyunu bu hafta Malatya’da oynandı. Takımlar Malatya yöresine ait yemekleri yapıp misafirlerin beğenisine sundu. Oylar stüdyoda açıklandı ve haftanın son takım oyununu kazanan takım belli oldu. Daha sonra kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Haftanın 5. ve 6. eleme adayı belli oldu. MasterChef 3. hafta son takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 3. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 3. Hafta Son Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef ekibi bu hafta dış oyun için Malatya Yeşilyurt’a gitti. Yarışmacılar öncelikle yörenin güzelliklerini gezip oraya ait yemeklerin tadımlarını yaptı. Daha sonra şefler ekiplerden Malatya’ya ait yöresel yemeklerden oluşan bir menü hazırladı. Haftanın son takım oyununun menüsü; Malhuta çorbası, kiraz yaprağında sarma, köfte, yarmacalı saçaklı bulgur pilavı, kayısı tatlısı oldu. Menünün yanında ikram edilmek için acılı ayran istendi.

TAKIM OYUNU!

Takım oyunundaki menü için takımlara tam 1 saat süre verildi. Verilen süre içinde takımlar var güçleriyle takım oyununu alabilmek için kıyasıya mücadele etti. Her iki takımda verilen süre içinde yemeklerini tamamlayıp misafirlerin beğenisine sundu. Yalnız, kırmızı takım acılı ayranı yaptı ama, şeflerin söylediği gibi taslara koymayı unuttu.

Misafirler tadımları yapıp, beğendikleri takımın tabaklarına oylarını kullandı. MasterChef ekibi stüdyoya oyları açıklamak için döndü. Oylar açılmadan önce şefler, kırmızı takıma acılı ayranı tabaklama yapamadıkları için bir yaptırım uygulayacaklarını, çünkü en az beş kere bu uyarıyı yaptıklarını söyledi ve eğer takım berabere kaldığı taktirde oyunu mavi takımın kazanacağını açıkladılar.

Oylar açıldı ve 20’ye 15 mavi takım haftanın son oyununu da aldı. Haftanın tüm oyunlarını kaybeden kırmızı takım tekrar bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım zaten 4 yarışmacısı eleme potasındayken oldukça morali bozuk bir şekilde dokunulmazlık oyununa girdi. Şefler, yarışmacılara yine sıfır atık konsepti uyguladı ve hafta içi artan ürünleri verip o ürünleri kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre 40 dakika oldu.

Verilen sürenin bitiminde en başarılı 3 tabağı yapan yarışmacı açıklandı. Büşra, Burak Kaya ve Metin en başarılı tabağı yaptı. Birinci Metin oldu. Metin, 5 eleme adayı olarak Dilan’ın ismini verdi.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dilan, Metin’in seçimiyle haftanın 5. eleme adayı oldu. Altıncı eleme adayı ise kullanılan oylarla belirlendi ve en yüksek oyu alan Serpilay oldu.

MasterChef 3. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler