Ana SayfaDizilerMasterChef 3. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 3. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 3. haftanın 2. takım oyunuyla ekrana geldi. Yarışmanın yayınlanan yeni bölümünde haftanın 2. takım oyunu oynandı. İlk takım oyununu kazanan takım belli oldu. Oyunu kaybeden takımın yarışmacıları bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele verdi. MasterChef 3. hafta 2. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 3. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 3. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’te 3. haftanın 2. takım oyunu öncesi şefler, bir gün önceki takım oyununu kaybeden kırmızı takımla konuştu. Burak ile Dilan’ın tartışması tekrar konuşuldu. Dilan, fevri davrandığını itiraf etti ve söylememesi gereken sözleri söylediği için özür diledi. Daha sonra şefler takım oyununda yapacakları menüyü açıkladı.

TAKIM OYUNU!

Haftanın takım oyunundaki menü Anadolu’un ilginç isimli yemeklerinden oluştuğu açıklandı. Menü; Pumpum Çorbası, Deli Kız Dolması, Tosunum böreği, Kedi Batmaz, Pırtımpırt, Şap Şap Köfte, Kocakarı Gerdanı yemeklerinden oluştu. Mavi ve kırmızı takım kaptanları menüyü yarışmacıları arasında paylaştırdı.

Her iki takımda verilen süre içinde yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sunmak için büyük mücadele verdi. Kırmızı takımdan Metin’in çift takım yaptığı anlaşıldı. Metin, yemeğini tekrar baştan yapmak zorunda kaldı. Verilen sürenin sonunda şefler yemeklerin tadımını yapıp sonucu açıkladı. Mavi takım haftanın 2. dokunulmazlık oyununun da kazananı oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için 6 yarışmacısıyla mutfağa girdi. Şefler dokunulmazlık oyunu için yarışmacılara kavun ürünü verdi. Verilen 40 dakikalık süre içinde yarışmacılar en yaratıcı yemeği yapmak için kıyasıya mücadele verdi. Sürenin bitmesiyle şefler tadımlarını yaptı ve en başarılı 4 tabağı yapan yarışmacıların isimlerini açıkladı.

Haftanın 3. ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

4 başarılı tabağı yapan yarışmacılardan en yaratıcı yemeği yapan Büşra oldu. Büşra dokunulmazlığı alarak haftanın 3. eleme adayını belirledi ve Melih’in ismini verdi. Melih, haftanın 3. eleme adayı oldu. 4. eleme adayı ise oylamayla belli oldu.

Oylama Dilan, Serpilay ve Yağız arasında çekişmeli geçti. Beraberliği son oyu kullanan Büşra bozdu. Yağız, en çok oyu alarak haftanın 4. eleme adayı oldu.

Böylece haftanın eleme adayları; Vural, Burak, Melih ve Yağız oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam ekip dış çekim için Malatya’ya gidecek. Haftanın son dokunulmazlık oyunu Malatya’da oynanacak. Bir takım, bir yemeğini yapamadığı için şefler o takım için yaptırım uygulayacak.

MasterChef 3. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler