Ana SayfaDizilerSeversin 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Kudret'in Tolga'nın Babası Olduğunu...

İlgili Postlar

Seversin 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Kudret’in Tolga’nın Babası Olduğunu Öğreniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tolga, diziden ayrıldıktan sonra kanal Asya’dan dizi bitene kadar onunla görüşmesini yasaklıyor. Bahri, Asya adına kanala söz veriyor. Asya, Tolga’dan uzak durmaya çalışıyor ve bu durumu ona anlatamıyor. Tolga’ya gelen teklifler bir bir iptal oluyor. Suzan, Kudret’ten yardım istiyor ve bu haberi Selin’in yaptırdığını öğreniyor. Asya ise, Kudret’le konuşup Tolga için onunla 3 yıllık sözleşme imzalıyor. Daha sonra Asya, Kudret’in Tolga’nın babası olduğunu öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Asya Kudret’in Tolga’nın Babası Olduğunu Öğreniyor!

Seversin 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tolga, dizi ekibinin işsiz kalmaması için diziden ayrılıyor. Kanal, Asya’dan dizi bitene kadar Tolga’yla görüşmesini yasaklıyor. Bahri, Asya’nın adını onların görüşmeyeceğine dair söz veriyor. Dizinin sorumluluğunu da kızı Selin’e veriyor.

SEVERSİN 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Asya, Tolga’dan uzak durmaya çalışıyor. Onun görüşme tekliflerine bir bahane uydurup ret etmek zorunda kalıyor. Tolga, Asya’nın kendisinden uzaklaşmasının nedeninin ailesi olduğunu zannediyor ve onunla ailesi arasına girmek istemiyor. Suzan, kendisinin suçsuz olduğunu oğluna anlatmaya çalışıyor.

Ancak o zarf olayını ona söyleyemiyor. Tolga, tüm olanlardan annesini sorumlu tutuyor. Suzan, suçsuzluğu ortaya çıkana kadar evden ayrılıyor. Bu arada Kudret’e ulaşmaya çalışıyor. En sonunda Suzan Kudret’e ulaşıp onunla konuşuyor ve elindeki fotoğraflarla tehdit edildiğini söylüyor.

Büyük bir yapım şirketinin sahibi olan Kudret, hemen gazeteciyi arayıp bu haberin çıkmasını sağlayan kişinin Selin olduğunu öğreniyor. Suzan, gidip Selin’den hesap soruyor. Selin, yaptıklarının ortaya çıkacağından korkup tutuşmaya başlıyor. Kudret’in şirketi, Nesrin’i arayıp Asya ile tanışmak istediklerini söylüyor.

Nesrin, hemen ret ediyor. Asya, Tolga’nın reklam işinin ve dizi projesinin iptal edildiğini öğreniyor. Hemen o yapım şirketine gidip konuşuyor. Kudret’e yönlendirilen Asya onunla konuşup o projelerin Tolga’ya geri verilmesini rica ediyor. Tolga’ya işlerini geri verilmesi karşılığında Kudret Asya’dan kendisiyle 3 yıllık sözleşme yapmasını istiyor.

Asya, bu ricasının aralarında kalacağına dair Kudret’ten söz aldıktan sonra sözleşmeyi imzalıyor. Daha sonra Tolga’nın yanına gidiyor. Tolga’nın telefonu çalıyor ve dizi teklifinin iptal edilmediği çekimlere hemen başlanacağı haberi geliyor.

Asya, çok mutlu oluyor. Tolga, annesinden aldığı zarfın içinde çıkan fotoğrafları yırtım atıyor. Asya, o fotoğrafları görüyor ve Kudret’i tanıyor. Tolga’ya Kudret’i soruyor. Oda, onun çok tehlikeli biri olduğunu ve üzülerek onun babası olduğunu söylüyor. Asya, çok büyük bir hata yaptığını anlıyor.

Seversin 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Tolga İçin Riskli Bir İşe İmza Atıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler