Ana SayfaDizilerGül Masalı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Babası İle Toprak Arasında...

İlgili Postlar

Gül Masalı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Babası İle Toprak Arasında Kalıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 12. yeni bölümüyle 11 eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Isparta’da işler karışınca Gonca, Toprak’ı geri döndürmek için İstanbul’a gider. Ece’nin tüm engellemelerine rağmen Toprak, Gonca’ya Isparta’ya geri döner. Fuat, Rıfat’ın tüm işçilerini iki katı maaşla kendi fabrikasına alır. Dedesinin ve babasının ne yapmak istediğini anlayan Toprak, Gonca ile, Fatma ananın da ısrarıyla birlikte olup mücadele etmeye karar verir. Toprak, Gonca’yla evleneceğini açıklar. Gül Masalı 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gonca, babası ile Toprak arasında kalıyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca Babası İle Toprak Arasında Kalıyor!

Gül Masalı 12. bölüm 1. fragmanında; Fuat, Halil’in şirket hisselerini satın alıyor ve Rıfat’a gidip artık onun hisselerinin kendisinin olduğunu açıklıyor. Ece, Toprak’ın kendisini kız kardeşiyle aldattığını Canam’a anlatıyor. Daha sonra onların fotoğraflarını Gonca’ya gönderiyor. Canan Halil’e, silah çekiyor. Halil, silahı onun elinden almaya çalışırken silah patlıyor. Tahir, Gonca’nın Toprak’la evliliğini onaylamıyor. Ona, eğer Toprak’la evlenirse kendisini unutmasını söylüyor.

İşte Gül Masalı 12. bölüm 1. fragmanı…

GÜL MASALI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Gonca, Toprak’ı Ece’yle uçağa bindiğini görünce geri döner. Sırrı, çıplak bir şekilde gölde boğulmak üzereyken kurtarılır. Rıfat, Sırrı’nın akıl hastası olduğuna dair raporları eline geçirdikten sonra onu korkutmak amacıyla göle atıp sonra jandarmanın bulmasını sağlar. Onun şahitliğinin sayılmayacağı için rahat bir şekilde evine döner.

Sırrı, bulunduğunu öğrenen Fuat, doğruca soluğu Rıfat’ın yanında alır. Yıllar önce onun kendisine gitmesi için verdiği paraları yüzüne çarpıp, onun sonunun elinden olacağını söyler. Fuat Gonca’yla konuşup bu içinde bulundukları durumda Toprak’ın yanında olmalarını söyler.

Gonca Toprak’ı arar. Ece, Gonca’nın aradığını görüp iki kez meşgule alır. Israrla Gonca’nın aradığını görünce hemen telefonu tuvalete atıp, onunla baş başa bir yemek için plan yapar. Gonca, Toprak’a ulaşamayınca İstanbul’a onu bulmak için gider. Toprak’a, ihtiyacı olduğunu söyleyip birlikte yola çıkarlar.

Halil, pavyona gidip bir Rus kadına, işlediği cinayeti anlatır. Tahir, Gülistan’ın mektuplarını okuduktan sonra Halil’i bulup ondan hesap sormak ister. Pavyonun şarkıcısı onun kavga etmesini engeller. Rıfat’ın işçilerinin hepsi istifa edip iki katı maaşla Fuat’ın yanına gider.

Bunu öğrenen Rıfat, çıldırır. Fatma ana, Sırrı ile birlikte Rıfat’ın fabrikasına gidip ona tokat atar ve ona cezai ehliyetinin olmadığını hatırlatır. Ece, Isparta’ya geri döner. Arzu, evden kaçıp Arda’nın evine gider. Rıfat onları bir arada görüp Arda’yı tehdit eder. Böylelikle Arda’da, Rıfat’ın ve Canan’ın düşmanı olur.

Ece’nin maskesi düşer. Canan onu evden kovacakken Rıfat, Ece’yi Gonca’ya karşı kullanmak için evden kovmasına engel olur. Toprak, kız kardeşinin eve kapatıldığını öğrenir. Gidip dedesinden hesap sorar. Dedesi ise Toprak’a, torunu olmadığını söyleyip onu evden kovar.

Gonca eve döndüğünde, babasının dövülüp evinin talan edildiğini görür. Tahir Gonca’ya, oradan gitmeleri için yalvarır. Gonca ise, gitmek istemez. Fatma ana, Toprak ile Gonca’nın bir olup onları darmadağın etmelerini ister. Toprak ile Gonca, Fatma anaya ayrılmayacaklarına dair söz verir.

Toprak, alisinin evine gidip büyük bir açıklama yapacağını söyler. Büyük bir merakla aile salona gelir. Ece, Toprak’ın yanında Gonca’yı görünce şok olur. Toprak, ailesine Gonca’ya evleneceğini açıklar. Dedesine, diğerlerine yaptığı gibi kendisini de öldürüp öldürmeyeceğini sorup, karısı olacak Gonca’ya bundan sonra saygı göstermelerini ister.

Gül Masalı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Toprak Gonca’yla Evleneceğini Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler