Ana SayfaDizilerCamdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 48. Bölüm Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Camdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 48. Bölüm Fragmanı Yayında!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisinin sezon finali bölümünde; Evdekiler her yerde Nalan’ı arar. Nalan eve Cana’yla birlikte gelir. Ev halkına her şeyi duyduğunu Cana’nın kimden hamile olduğunu açıklamalarını ister. Cana, hamile olduğunu ancak bebeği aldırdığını bebeğinde Sedat’tan olmadığını söyler. Evdekiler de bir şey bilmiyormuş gibi davranınca Nalan, onlara inanmış gibi davranır. Muzo’nun düğününde içkiyi fazla kaçıran Nalan, Hayri’yi öper. Nalan ile Hayri öpüşürken biri onları görür. Camdaki Kız dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 48. bölüm fragmanı yayında.

Perşembe Dizileri 2022

Camdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Camdaki Kız yeni sezon 48. bölümüyle 15 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Nalan, Hayri ile yakınlaştıktan sonra hayatının eskisi gibi olmayacağını anlıyor. Muzo, terk edildikten sonra Nalan’a olan platonik aşkına devam ediyor. Onun yerine başka birini koymanın aptallık olduğunu düşünüyor. Nalan, annesinden kendisini yıkamasını istiyor. Rafet ile Gülcihan’ın arası bozuluyor. Selin, Nalan’ın asla tahmin ettikleri gibi biri olmadığını düşünüyor.

İşte Camdaki Kız 48. bölüm fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Cana’yla birlikte eve geldikten sonra duyduklarını evdekilere söyleyip onlardan gerçekleri artık açıklamalarını ister. Cana, hamile olduğunun doğru ancak bebeği aldırdığını, bebeğinin de babasının Sedat olmadığını söyler. Başta Feride, hiçbir şey bilmiyormuş gibi davranır. Nalan, Sedat’tan hemen Mahmut abi diye kaydettiği kişiyi aramasını ister.

Sedat, odasına çıkıp hemen birini bulup ondan Mahmut gibi davranmasını ister ve numarayı değiştirir. Nalan, Sedat’ın sahte bir Mahmut bulduğunu anlar ve evdekilere onlara inandığını söyleyip yatar. Cana’yı eve Hayri bırakır. Yol boyu Cana, Sedat’ın onu kıskandığını ve Nalan’la olan yakınlığını herkesin anladığından bahseder.

Hayri ise, onunla tek bir kelime bile konuşmaz. Cana arabadan indikten sonra ona karnında bebeğin durduğunu ve babasının Sedat olduğunu söyler. O gece Sedat, Nalan’ın yanında yatamaz. Rafet, oğlunun kanepede uyuduğunu görünce bir şeyler olduğunu anlar.

Muzo’nun düğün gününden önce Pervin, Cavit’le buluşup onun Gülcihan’la daha önce nişanlı olduğunu bildiğini söyleyip onu tehdit eder. Cavit ise, Percin’e eğer bunu birilerine anlatırsa onu doğduğuna pişman edeceğini söyler. Pervin, Rafet’i arayıp onunla son kez görüşmek ister.

Oda kabul eder. Pervin, Rafet’e Gülcihan ile Cavit’in ondan sevgili olduklarını anlatır. Muzo ile Pera’nın düğün hazırlıkları tamamlanır. Nalan, düğüne misafirler gelmeden önce içki içmeye başlar. Hayatında ilk kez içki içen Nalan, Billur’a olanları anlatıp Sedat’la evlendiğine pişman olduğunu söyler.

Misafirler gelmeye başlayınca Muzo, Pera’nın yanına gider ve onun bir not bırakıp kendisini terk ettiğini öğrenir. Pera, annesinin dediğini yapıp Muzo’yu tıpkı Rafet gibi evlenmeden önce terk eder. Bu arada Rafet, Cavit ile Gülcihan’ı konuşurken yanlarına gidip onlardan gerçekleri kendisine artık anlatmalarını ister.

Cana’nın kocası da düğüne gelir ve Sedat’la birbirlerine girerler. Nalan, hava almaya bahçeye çıkar. Hayri onun peşinden gider. Nalan ona, yaşadığı çocukluğu ve evliliğini anlatıp onun hayatına girdiği için çok mutlu olduğunu anlatıp onu öper. Hayri ile Nalan, öpüşürken biri onları görür.

Camdaki Kız 48. Bölüm Yeni Sezon Fragmanı Yayında! Nalan’ın Gözdağı Verdiği Kişi Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler