Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Emir'i Saklandığı Yerde...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’i Saklandığı Yerde Buluyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Senden Daha Güzel, 13. yeni bölümüyle 10 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Efsun, Emir’i korumak isterken karnından Filiz tarafından vurulur. Emir’in yardım çığlıklarını duyan herkes terasa gelir. Filiz, bu arada sağa sola ateş etmeye devam eder. Efsun, hastaneye kaldırılır ve yoğun bakıma alınır. Bu olaydan sonra Emir, Sevda’ya veda edip evden ayrılır. Efsun, hastaneden çıktıktan sonra Sevda’dan Emir’in kendisini çok sevdiğini ve bu yüzden gittiğini öğrenir. Senden Daha Güzel 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Efsun, Emir’i saklandığı yerde buluyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Efsun Emir’i Saklandığı Yerde Buluyor!

Senden Daha Güzel 13. bölüm 2. fragmanında; Efsun, Emir’in kendisini sevdiğini öğrendikten sonra onu saklandığı yerde buluyor. Ona, kendisini korumak için uzaklaştığını ve kendisini sevdiğini bildiğini söyleyip bunu Emir’in ağzından duymak istediğini söylüyor. Emir ise, Efsun’a sarılıp onu öpüyor.

İşte Senden Daha Güzel 13. bölüm 2. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Efsun, Sevda’nın hasta olduğunu öğrendikten sonra Emir’den uzaklaşmak ister. Emir’e, görüştüğü birisi olduğu yalanını uydurur. Önce Emir ona inanmaz. Yinede onun neden kendisinden uzaklaşmak istediğini anlamaya çalışır. Efsun, Emir’e yeni sevgilisiyle yemeğe gideceğini söyleyip Binnur’la yemeğe çıkar.

Binnur, sarhoş olup Emir’e her şeyi itiraf etmek için onu arar. Emir, onların yanına gidip eve getirir. Ertesi gün Serpil, Binnur’la konuşur. Ondan Sevda’nın hasta olduğunu öğrenir. Ancak Sevda’nın hasta olduğuna inanmaz. Ona, Sevda’nın oğlunu elde etmek için yine numara yaptığını iddia eder.

Bir yemek organize edip Sevda’yı da yemeğe çağırır. Efsun, Binnur’dan Sevda’nın hasta olmayabileceğini öğrenir. Sepril’in davetine Efsun, Sarp’la gelir. Emir, Sarp’ın Efsun’un yeni sevgilisi olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Ancak yine de emin olamaz. Efsun, Serpil ile Sevda’nın mutfakta konuşmalarını duyar.

Sevda’nın hasta olmadığından emin olup Emir’in yanına gider. İkili tam birbirlerini sevdiğini söyleyip yakınlaşacakları sırada Sevda gelip tüm büyüyü bozar. Serpil’in açtığı firmanın tanıtımı için herkes davete gider. Kimse o firmanın Serpil’in olduğunu bilmez ve bu firmanın kime ait olduğunu merak eder.

Efsun, davete Binnur’un ajanstan ayarladığı oyuncuyu bekler. Ama o kişi gelmez. Efsun, Sarp ile karşılaşır ve onun koluna girip salona girer. Emir, Efsun’un yeni sevgilisinin Sarp olduğundan emin olup onun kolunu tutup terasa konuşmak için çıkarır. Onlar konuşurken Emir’e saplantılı aşık olan Filiz oraya gelir.

İkiliye silah doğrultur. Efsun, Emir’in önüne gerilince yaralanır. Emir, Efsun’un yaralandığını görüp yardım ister.

Senden Daha Güzel 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun’un Yaralanmasından Sonra Emir Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler