Ana SayfaDizilerTeşkilat Dizisinin 3. Sezon Tanıtımı Yayında! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

Teşkilat Dizisinin 3. Sezon Tanıtımı Yayında! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

TRT 1’in iki sezondur büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Teşkilat, 3. sezon çekimlerine yeni kadrosu ve hikayesiyle tüm hızıyla devam ediyor. Çağlar Ertuğul, sezon dizide oynadı ve dizideki başarısından dolayı ödüller almıştı. Ancak yakışıklı oyuncu senaryo gereği diziden ayrıldı. Dizinin 3. sezon oyuncu kadrosuna Murat Yıldırım’ın dahil oldu. Merakla beklenen Teşkilat dizinin 3. sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin yayın tarihi belli oldu mu?

Teşkilat Dizisinin 3. Sezon Tanıtımı Yayında!

Teşkilat dizisinin 3. sezon yeni bölümlerinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Ancak, kanaldan dizinin yayın tarihi hakkında net bir açıklama gelmedi. Dizinin yeni sezon fragmanında yine izleyenleri bol aksiyonlu bölümler bekliyor.

İşte Teşkilat dizisinin 3. sezon ilk tanıtımı…

MURAT YILDIRIM’IN CANLANDIRACAĞI YENİ KARAKTER BELLİ OLDU!

Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu ile birlikte bu sezon ‘Teşkilat’ dizisinin başrolünü paylaşacak. Kadroya dahil olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu belirten Murat Yıldırım, dizinin yeni sezonunda ‘Ömer Atmaca’ karakterine hayat verecek.

Teşkilat ekibine yeni dahil olan Ömer, babasının erken yaşta kendilerini terk etmesiyle ailesinin yükünü sırtlanan birini canlandırır. Ömer, zorluklarla geçen yılların ardından azmi ve üstün yeteneği sayesinde Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı bir mensubu olur. Kritik bir operasyonun dönüşünde yaşadığı acı olayın etkisiyle sarsılan Ömer, bu olayın sorumlularını ararken kendi hayatıyla ilgili bilmediği gerçeklerle yüzleşecektir.

Ekip, Yıldırım’dan aldığı bilgiler sayesinde operasyon hazırlığına girişti. Yıldırım’ın söyledikleri yeterli olmayınca ekip oyun içinde oyun kurdu. Şirket’in tüm katılımcılarının bir araya gelmesi için masaya başkanlık eden Alexander Schultzers ortadan kaldırıldı. Böylece masanın yeni başkanının seçilmesi için toplantı organize edilmesi sağlandı.Bu sırada Halit Başkan ise müsteşarla birlikte gizli bir operasyon yürütmeye başladı.

Yıldırım’a tıpa tıp benzeyen teşkilat mensubunun, Şirket’in kaynaklarından birine giderek toplantının yapılacağı yeri öğrendi. Gelen istihbarat doğrultusunda ekip hemen Zürih’e doğru yola çıktı. Toplantının yapılacağı otele patlayıcılar yerleştirildi. Şirket ekibin otelde olduğunu öğrenince büyük bir çatışma çıktı.

Otelin dışındaki araçta patlayıcının başında bulunan Zehra ise hayatını en zor görevini yerine getirmek zorunda kaldı. Otelin içinde sıkışıp kalan Serdar, Pınar ve Hulki dışarı çıkmadan Zehra, Şirket üyelerinin kaçmasına engel olmak için tetikleyiciyi bastı ve toplantının olduğu katı havaya uçurdu.

Böylelikle, dizinin yeni sezonunda Çağlar Ertuğrul, dizinden senaryo gereği ölerek ayrıldı. Yerine Ömer karakterini canlandıracak Murat Yıldırım geçti.

Murat Yıldırım’ın Yeni Dizisi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler