Ana SayfaDizilerDuy Beni 13. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Kanat Ekim'den İntikamını Fena Alıyor!

İlgili Postlar

Duy Beni 13. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Kanat Ekim’den İntikamını Fena Alıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 11. yeni bölümüyle 15 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ekim’e karşı güveni kalmıyor ve ona karşı cephe alır. Onun kendisine yaptığı gibi güvenini kazanıp, onu hayal kırıklığına uğratmayı planlar. Bu arada Bahar hoca, cinayeti çözer. Tam komiseri aradığı sırada merdivenlerden aşağı biri tarafından itilip öldürülmeye çalışır. Bahar hoca, ölüyor mu? Duy Beni 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Kanat, Ekim’den intikamını fena alıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Kanat Ekim’den İntikamını Fena Alıyor!

Duy Beni 11. bölüm 3. fragmanında; Ekim, Kanat’ın ses kaydını alıp Leyla’ya dinletmişti. Kanat’ın, Ekim’e karşı güveni yıkılıyor ve ona o duyguyu tattırmak için bir plan kuruyor. Onu çaresiz bıraktıktan sonra ona, babasının onu neden terk ettiğini yüzüne vurup intikamını alıyor.

İşte Duy Beni 11. bölüm 3. fragmanı…

DUY BENİ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, Ekim ile Kanat’ı el ele görünce şok olur. Melisa ise, onları birlikte görünce sinir krizi geçirir. Tuvalette Ekim’i sıkıştırıp ona saldırıyor ve kendisini yaralar. Ozan, Melisa’yı sakinleştirip onu doktora götürmek ister. Ekim, herkesin önünde Melisa’ya kaybettiğini söyler.

Leyla da, sınıfta kaza olayında Ekim’i suçlayıp Ziya hocanın ölümüne onun neden olduğunu söyler. Suna, kaçma planını ayarlıyor ve Kanat’a bunu söyler. Aziz ise, babasına onu çok sevdiğini annesinin abisiyle kaçma planları yaptığını söyler. Rıza, durumu öğrendikten sonra Suzan’dan af dileyip, kendisini bu durumunda bırakıp gitmemesi için yalvarır.

Kanat, Ekim’in istediği yere gider. Ekim Kanat’a, aldığı bilekliği takıp birbirlerinden ayrılmayacaklarını söyler. O sırada Melisa arıyor ve Kanat onun yanına gitmek zorunda kalır. Melisa, uçurumun kenarına gidip Kanat’ı kendisini öldürmekle tehdit eder.

Kanat, Melisa’yı eve götürüp o gece onun yanında kalır. Ertesi gün Melisa, kendisiyle dalga geçen arkadaşlarına Kanat’ın dün geceyi beraber geçirdiğini söyler. Kanat ise, ona mani olmaya çalışır. Emine, arkadaşları tarafından yine suçlanır ve rencide edilir. Bu olaydan sonra Emine, babasıyla yüzleşir.

Daha sonra hocasına gidip o dilekçeyi vermeyi kabul ettiğini söyleyip imzalar. Leyla, iyice Ekim’e cephe alıp Melisa’nın yanında olmaya devam eder. Ekim ile Kanat, birbirlerine güven sözü verir. Melisa, babasının okulu ve evi sattığını öğrenir. Ama Melisa babasına, hiçbir yere gitmek istemediğini söyler.

Ekim, Kanat’ın yanına gidip ona, Aziz’in kendisini korumak için her şeyi yapabileceğini söylediğini, onun bu kazanın suçlusu olup olmadığını sorar. Kanat Ekim’e, olayı bir bir itiraf eder. Sustuğu için kendisinin suçlu olduğunu söyler. Ekim ise, Kanat’ın ses kaydını alıp onu kaybetmek pahasına o kaydı Leyla’ya dinletir.

Leyla, o ses kaydını dinledikten sonra perişan olur. Ekim ise, Kanat’ı kaybedebileceği için büyük bir üzüntü içine girer. Ama yinede Leyla, o ses kaydına inanmaz ve o ses kaydının kimseye verilmemesini ister. Leyla, ertesi gün Kanat’la buluşup Ekim’in kendisine gönderdiği ses kaydını dinletir.

Ekim ise, gidip komisere o ses kaydını verip Kanat’ı koruması için söz alır. Kanat’ın, Ekim’e karşı güveni yıkılır ve ona aldandığı için sitem eder. Onunla bundan sonra düşman olacağını söyler.

Duy Beni 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Hocayı Öldürmek İsteyen Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler