Ana SayfaDizilerMasterChef 4. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 4. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 4. haftanın ilk gününde takım kaptanlığı oyunuyla ekrana geldi. Yarışmacılar kaptanlık oyununda mavi takım kaptanı olabilmek için mücadele etti. Şeflerin belirlediği iki yarışmacı daha sonra düello oyunuyla karşı karşıya geldi. Oyunu kazanan yarışmacı mavi takım kaptanı oldu ve kırmızı takım kaptanını belirledikten sonra takımlar kuruldu. MasterChef 4. hafta mavi takım kaptanı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 2022’nin 3. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 4. Hafta Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef 2022’nin 3. haftasının elenen yarışmacısı Dilan olmuştu. Onun yerine haftanın ilk gününde yarışmaya Atike dahil oldu. Şefler haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu için yarışmacılardan Kazan dibi tatlısı yapmalarını istedi. Bu tatlı için yarışmacılara 50 dakika süre verildi.

KAPTANLIK OYUNU!

Yarışmacılar kaptanlık oyununda en iyi kazan dibi tatlısı yapabilmek için 50 dakika içinde büyük mücadele verdi. Bu süre içinde bazı yarışmacılar aksilikler yaşayıp istedikleri tabağı tamamlayamadı. Verilen sürenin bitmesiyle şefler ayrı ayrı iki favori tabağı belirlemek üzere yarışmacıların tabaklarının tadımlarını yaptı.

Mehmet şef, Vural ile Görkem’in tabağını seçti. Danilo şef, Kaan ile Büşra’nın tabağını seçti. Somer şef, Melih ile Çağatay’ın tabağını seçti. Bu altı yarışmacının tabaklarının tadımı tekrar yapıldı ve aralarından en başarılı iki tabağı yapan yarışmacılar belirlendi. En başarılı iki tabağı yapan yarışmacılar; Melih ile Büşra oldu.

KAPTANLAR DÜELLOSU!

Melih ile Büşra, kaptanlık düellosu için tekrar tezgahlara geçti. Şefler, yarışmacılardan krep yapmalarını istedi. 25 dakika süre içinde en çok krepi yapan yarışmacı kaptanlık oyununu kazanacağını söylediler. Verilen süre içinde her iki yarışmacı da Mavi takıp kaptanı olmak için mücadele etti.

Büşra, daha fazla başarılı krep yaparak mavi takım kaptanı oldu. Mavi takım kaptanı olan Büşra, kırmızı takım kaptanı olarak Barış’ı belirledi ve takımlar kuruldu.

MAVİ VE KIRMIZI TAKIM OLUŞTURULDU!

Mavi Takım kaptanı Büşra, seçtiği yarışmacılar; çağatay, Tayfun, Gamze, Kaan, Görkem, Burak Kaya, Serpilay ve Burak oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Barış, seçtiği yarışmacılar; Metin, Kıvanç, Vural, Yağız, Atike, Melih, Ayaz ve Fatmanur oldu.

Fatmanur, en son seçildiği için yine sitem etti. Yaptığı tüm yemekleri geçen Burak Kaya da, geç seçildiği için biraz bozuldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’te bu akşam, haftanın ilk takım oyunu oynanacak. Bakalım haftanın ilk takım oyununu hangi takım kazanacak?

MasterChef’in Ana Kadrosuna Yedekten Giren 3. Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler